Роман Зозуля: «Бажання взяти реванш у БАТЕ занадто велике»

Роман Зозуля: «Бажання взяти реванш у БАТЕ занадто велике»

Напередодні матчу проти БАТЕ нападник Роман Зозуля розповів про настрій команди на майбутній поєдинок у Мінську та прокоментував чутки щодо свого переходу до «Кривбасу»:

- Ігор Суркіс сказав, що майбутній матч із БАТЕ буде найголовнішим у сезоні…


- Це справді так. Усі розуміють, що в Мінську нам потрібна лише перемога. Цей матч буде вдвічі принциповим після нічиєї в Києві та висловлювань у пресі білоруських футболістів. Отже велику роль гратиме не лише спортивна складова, але й загострення пристрастей навколо матчу.

- За певних розкладів нашу команду влаштує й нічия, якщо в останньому матчі «Динамо» виграє в «Шерифа»…


- Ми так не думаємо. Вихід із групи спробуємо забезпечити вже в найближчому матчі. Всі хлопці серйозно налаштовані та дуже хочуть переграти БАТЕ. Навіть якщо б це був останній матч у групі, і нас влаштовувала нічия, бажання взяти реванш за матч у Києві було б занадто великим. Отже, без сумніву, ми будемо грати лише на перемогу.

- Як на команду впливають чутки про те, що незабаром у «Динамо» може змінитися тренер?

- Ви знаєте, ми не звертаємо на них жодної уваги. На даний момент у нас є тренер, який дуже подобається всім хлопцям. У команді помітно змінився мікроклімат. Атмосфера в колективі зараз – просто супер! Подивимося, що буде далі, але з Лужним нам дуже комфортно працювати.

- На ваш погляд, двотижнева пауза між матчами з БАТЕ та «Шерифом» піде на користь?

- Гадаю, так. Хлопці зможуть трохи відпочити після важкого графіку, коли доводилося грати через три дні на четвертий. Буде можливість трохи відновити сили перед матчем із «Шерифом».

- Із початком зимової перерви все активніше обговорюються трансферні чутки. Нещодавно в інтернеті з'явилася інформація про те, що вами цікавиться тренер «Кривбасу» Юрій Максимов…


- Це все чутки, не більше. Мені ніхто нічого не казав із цього приводу, тим паче я нікуди не хочу йти з «Динамо». Я чув лише про те, що нібито Юрій Максимов назвав список із 15-ти футболістів, яких він хотів би бачити у своїй команді, і моє прізвище в тому числі. Я нікуди не переходжу, і хочу продовжувати грати в «Динамо». Та й піти в оренду думки не виникає.

- Наприкінці року в «Динамо», швидше за все, буде новий тренер. Для вас це ще один шанс проявити себе?


- Звичайно! Я буду робити все, щоб вибороти право на місце у стартовому складі.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер