«Рух» - «Динамо»: бомбардирські розклади

«Рух» - «Динамо»: бомбардирські розклади

У суботу, 25 вересня, «Динамо» проведе свій черговий матч у чемпіонаті Прем’єр-ліги 2021/2022.

У рамках 9-го туру кияни зустрінуться з львівським «Рухом». Наразі суперник нашої команди посідає 9-те місце в турнірній таблиці VBET Ліги, здобувши дві перемоги, двічі зігравши унічию та зазнавши чотирьох поразок у попередніх восьми турах. Динамівці ж є лідерами турнірної таблиці, випереджаючи «Шахтар», що йде другим, на три очки.

Львів’яни проводять лише свій другий сезон у вищому вітчизняному дивізіоні, тому історія протистояння цієї команди з найтитулованішим клубом України налічує лише два поєдинки в чемпіонаті України. Тож список бомбардирів у складі обох команд в очних поєдинках поки що не надто великий.

«РУХ»

Футболісти команди зі Львова у двох поєдинках чемпіонату України проти «Динамо», які відбулися минулого сезону, не забили жодного м’яча. Але серед нинішніх гравців команди є ті, які забивали киянам, перебуваючи у складах інших колективів. Зокрема, півзахисник Валерій Федорчук тричі відзначався у воротах киян, виступаючи за «Карпати», «Дніпро» та «Маріуполь», захисник Максим Білий двічі вражав ворота динамівців, захищаючи кольори луганської «Зорі», ще по одному голу на рахунку нападників Ореста Кузика, який забив «Динамо» у складі «Сталі» з Кам’янського, Оскара Альваренги у складі донецького «Олімпіка» та Андрія Борячука у складі «Маріуполя».

«ДИНАМО»

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах з «Рухом» є півзахисник Олександр Караваєв. На рахунку динамівського хавбека два голи у ворота команди зі Львова. Обидва свої м’ячі Олександр забив у матчі першого кола минулого сезону, коли «Динамо» перемогло з рахунком 3:0.

Далі слідують півзахисники Карлос де Пена та Жерсон Родрігес і захисник Сідклей, в активі яких по одному забитому м’ячу у ворота «Руха». Зазначимо, що Жерсон та Сідклей зараз виступають в інших командах на правах аренди.

Також відзначимо, що Владислав Кулач двічі забивав «Руху» у складі полтавської «Ворскли».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер