Руслан Бідненко: “Нічия затьмарила домашній дебют”

Руслан Бідненко: “Нічия затьмарила домашній дебют”

Руслан Бідненко, який поповнив лави київського "Динамо" під час зимового антракту, вперше вийшов у стартовому складі свого нового клубу в поєдинку проти "Таврії". Про свої враження півоборонець розповів представнику динамівської прес-служби.

- На жаль, здобути троє очок у матчі з аутсайдером нам не вдалося, - говорить Руслан. - Важко назвати основну причину домашньої нічиєї, про це краще скажуть тренери. Як на мене, ми не повністю виконали установку наставника: в основному атакували через центр, недостатньо використовуючи переваги флангів, досить рідко вдавалися швидкі переводи м'яча. Назагал, вважаю, ми не змогли нав'язати кримчанам свою гру.

- Як оцінюєш свої дії?
- Не вдалося показати найкращу гру. Діяв на звичній позиції опорного півоборонця, разом із Андрієм Гусиним перекривали центр поля. Уперше вийшов у складі "Динамо" тиждень тому проти "Дніпра", однак провів на полі менш ніж двадцять хвилин. У неділю вже відіграв увесь матч. Вважаю, з кожним поєдинком додаватиму, благо, серйозно попрацював узимку. Те ж можу сказати про всю команду.

- Який настрій у команди після нічиєї?
- Усі хлопці дуже засмучені. Наступного дня зібралися на базі, пройшли курс відновлення. Розуміємо, що надолужити гандикап од лідера буде не так уже й легко, однак і опускати руки також не можна. Попереду - все друге коло, в ході якого все ще може змінитися на краще.

- Якою була реакція тренерів після матчу?
- Детальний розбір гри ще попереду. У роздягальні наставник відзначив, що в поєдинку з таким суперником не можна було втрачати очки.

- Руслане, три місяці тому ти став динамівцем. Як пройшов нелегкий період адаптації?
- Успішно. Пройшов разом із командою останні два підготовчих збори, грав у контрольних матчах. Колектив добре до мене поставився, а потоваришував із Олегом Гусєвим, з яким знайомий ще за виступами за молодіжну збірну. Усе в порядку, тепер хочу порадувати вболівальників хорошою грою, і разом із "Динамо" вперше стати чемпіоном країни.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер