Самба Діалло вивів юнацьку збірну Сенегалу до фіналу турніру UFOA U20

Самба Діалло вивів юнацьку збірну Сенегалу до фіналу турніру UFOA U20

Юнацька збірна Сенегалу U20, у складі якої виступає півзахисник "Динамо" Самба Діалло, пробилася до фінального поєдинку UFOA U20.

Груповий етап турніру команда Діалло завершила на першому місці, обігравши Гвінею (3:1), Кабо-Верде (3:0) та Гамбію (1:0), а також зігравши внічию з Ліберією (2:2). У цих матчах Самба записав на свій рахунок два м'ячі - у ворота Ліберії та Гамбії (із пенальті).

У півфінальному поєдинку плей-оф сенегальці здолали Мавританію з рахунком 4:1. Вже на старті зустрічі африканським "левам" вдалося встановити комфортну перевагу: на 4-й хвилині рахунок відкрив Папа Амаду Діалло, а на 18-й хвилині його подвоїв вже динамівець Самба, який вивів свою команду на поле в статусі капітана. 

Мавританці відповіли забитим м'ячем на старті другої половини гри, однак невдовзі дубль Омара Діуфа, до якого своїм асистом долучився й Діалло, забезпечив Сенегалу перемогу та вихід до фіналу.

Фінальний поєдинок UFOA U20, де збірна Сенегалу поміряється силами з командою Гамбії, відбудеться завтра, 11 вересня. Фіналісти турніру отримують путівку до Кубка африканських націй 2023 у цій віковій категорії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер