Щасливий батько Мілош Нінкович

Щасливий батько Мілош Нінкович

Добра звістка прийшла Мілошу Нінковичу з Києва – дружина Деяна подарувала йому доньку. Про те, що він став батьком, Мілош дізнався, повертаючись із вечірнього тренування. Через якісь хвилини про новину дізналися всі партнери по команді, тренери. Під час вечері кожен підійшов, привітав, сказав добрі напуття батьку новонародженій. Мілош хотів пригостити кожного з динамівців келихом вина, але Юрій Сьомін навіть за настільки урочистої нагоди не став робити винятків. Що поробиш, на спортивних зборах свої закони, які звичайній людині здаються суворими.

Цього вечора телефон Мілоша не вимикався. Дзвінки з України, Сербії, текстові повідомлення... Футболіст лише встигав відповідати на вітання.

«Дуже радий, що все пройшло добре, всі здорові. До Києва приїхала мама Деяни, вона у всьому допомагає їй. Із ім’ям малятка точно не визначилися. Я хочу українське й більше схиляюся до Ангеліни. Деяна теж не проти. Зате знаю напевно, що зріст 49 сантиметрів, вага 2800 грамів. Ще хочу сказати спасибі всім моїм друзям за привітання, я дуже зворушений», – сказав Мілош.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер