Сергій РЕБРОВ: «Після матчу я підійшов до кожного і подякував за гру»

Сергій РЕБРОВ: «Після матчу я підійшов до кожного і подякував за гру»

- За підсумками першого тайму ваша команда втратила, по суті, чотирьох гравців... Чи важко було налаштовуватися на другий тайм після цього?

- Звичайно, важко. Потрібно подякувати хлопцям, які залишилися в грі. Вони, дійсно, працювали за всю команду. Після матчу я підійшов до кожного і подякував за гру, тому що та робота, яку вони зробили в другому таймі, дорогого коштує.

- Чи є вже попередні відомості щодо травм Ленса і Сидорчука?

- У Сидорчука дуже серйозне пошкодження. Там розсічення, відкрита рана, тому його відвезли до лікарні накладати шви. Боляче було навіть на нього дивитися... У Ленса теж серйозна травма, він і зараз все ще кульгає. Я не хочу говорити про суддівство, але коли бачать порушення тільки з одного боку... Ленса на першій хвилині вбивають, Сидорчуку розсікають ногу, а він бачить порушення тільки з нашого боку. Звичайно, це не дуже приємно.

- Напевно, це додало гравцям холоднокровності в кінцівці першого тайму?

- Та до чого тут холоднокровність, якщо у нас залишилося вісім польових... Можна грати наскільки завгодно холоднокровно, але дуже складно протистояти команді, яка має перевагу в два гравця. Ми думали тільки про оборону, і я радий, що хлопці витерпіли. Так, пропустили два м'ячі, але у нас є матч-відповідь, і я впевнений, що ми будемо зліше. Всі хлопці це розуміють.

- Можливо, несправедливе суддівство вплинуло на нервозність гравців, яка вилилася в вилучення?

- Я не бачив, що сталося в ситуації з Беландою. Ярмоленко – так, фолив свідомо. Але він побачив, що його товариш лежить, стікаючи кров'ю... Напевно, це питання фейр-плей, в першу чергу, до бокового судді, який стояв поруч з Сидорчуком, і бачив, як той стікає кров'ю, але не подав сигнал про необхідність зупинки гри. Напевно, це неправильно.

- Чи вистачило вашим гравцям сил на всю гру або в кінцівці було вже занадто важко?

- Ви ж самі бачили – звичайно, важко. Можна було випустити Женю Хачеріді трошки раніше. Але занадто рано використовувати останню заміну в такій ситуації, коли ми увісьмох оборонялися, було ризиковано. Будь-яка непередбачена ситуація – а у нас замін немає. Повторюся, я дуже вдячний хлопцям за те, що вони витерпіли. У нас є ще гра-відповідь.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер