Сергій РИБАЛКА: «Явних емоцій немає, але всі щасливі»

Сергій РИБАЛКА: «Явних емоцій немає, але всі щасливі»

- Це була важлива перемога, для нас, для вболівальників «Динамо», для всієї України, тому що ми давно не виходили в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зараз всі щасливі, можливо, надто явних емоцій немає, бо накопичилася втома - все-таки, кінець першої частини сезону. Тепер у відпустці потрібно добре відпочити, набратися сил і готуватися до частині сезону.

- Вже відомо, що сталося з Ярмоленко?

- У роздягальні я його не бачив, але в перерві нам сказали, що у нього щось з пахом. Напевно, на МРТ поїхав або на допінг залишився. Будемо сподіватися, що все добре, і він швидко одужає.

- Яка атмосфера зараз була в роздягальні?

- Ніхто не стрибав, шампанського не було, але по обличчях було видно, що всі щасливі і з гарним настроєм йдемо у відпустку.

- Яким вийшов для вас цей футбольний рік, якщо враховувати вихід збірної України на Євро-2016 і «Динамо» в плей-офф Ліги чемпіонів? Що відчуваєте?

- Це просто нереальний рік! Емоції переповнюють. Дійсно, вийшли на Євро, в 1/8 Ліги чемпіонів. Всі шалено щасливі. Зараз хочеться подзвонити рідним і привітати їх і від них почути привітання. А потім піти у відпустку і добре відпочити.

- Можете пригадати, де ви були, коли «Динамо» востаннє виходило в 1/8 Ліги чемпіонів?

- Був у селі і дивився матчі по телевізору, коли Ребров і Шевченко все вирішували. Була хороша команда. Всі хворіли, по тілу бігали мурашки, коли грав гімн Ліги чемпіонів, коли ми обігравали всіх підряд. Чесно кажучи, не думав, що ми вийдемо в плей-офф. Хоча дуже хотілося, тому я шалено щасливий.

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер