Сергій Сидорчук – найкращий гравець матчу з «Маріуполем»

Сергій Сидорчук – найкращий гравець матчу з «Маріуполем»

У суботу київське «Динамо» перемогло на виїзді «Маріуполь» з рахунком 3:2 у рамках 13-го туру Прем’єр-Ліги.

Традиційно після матчу в офіційному клубному Telegram-каналі було проведене голосування за найкращого гравця матчу.

Цього разу визначити найкращого гравця було нескладно, переважна більшість вболівальників без сумнівів віддали свій голос за капітана команди Сергія Сидорчука.

Хоча гра у Маріуполі почалася для Сергія та його команди вкрай невдало. В одному е епізодів м’яч, опускаючись у штрафний майданчик, зачепив руку Сергія. Гра продовжилася, проте за хвилину VAR арбітр сигналізував про гру рукою, і головний рефері призначив пенальті у ворота «Динамо», який маріупольці реалізували.

Втім, вже за хвилину Сидорчуку аплодували, коли він красивим ударом майже з 30-ти метрів поклав м’яч у нижній кут воріт «Маріуполя», зрівнявши рахунок.

А на 68-й хвилині капітан забив важливий і, як виявилося, вирішальний м’яч., і теж красивим дальнім ударом. Цього разу Сергію вдався шедевр після удару лівою – м’яч зняв павутиння у дальній верхній дев’ятці воріт. Як підсумок – звання героя матчу (70% голосів) і, що важливіше – перемога 3:2.

Хоча після матчу захисник «біло-синіх» Ілля Забарний сказав, що Сидорчук здобув три очки для команди, не можна применшувати вклад у загальну перемогу й інших гравців, яких до речі теж відзначили в опитуванні вболівальники, всієї команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер