Сергій Сидорчук: «Не було сенсу сподіватися на якийсь «зручний» жереб»

Сергій Сидорчук: «Не було сенсу сподіватися на якийсь «зручний» жереб»

Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував підсумки жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів 2021/2022.

Нагадаємо, що динамівці зіграють в одній групі з «Баварією», «Барселоною» та «Бенфікою».

«Перед жеребкуванням не було сенсу сподіватися на якийсь «зручний» варіант групи. Це Ліга чемпіонів, тут зібрані найкращі команди континенту й усі розмови на тему «пощастило» або «не пощастило» з жеребкуванням не мають значення.

Група у нас дуже сильна, але ми не для того виграли чемпіонат України та пройшли весь цей шлях, щоб когось боятися. У «Динамо» є всі можливості, щоб гідно пройти це випробування, показати якісний футбол та зробити крок уперед у своєму розвитку. Такі матчі приносять не лише досвід, але й розуміння того, до чого необхідно прагнути та рости.

«Баварія» - це завжди топ-опонент, німецьку команду відрізняє серйозна ігрова дисципліна та вражаюча фізична підготовка. Німці змінили тренера, але загальний вектор розвитку залишається незмінним. «Баварія» буде гнути свою лінію й рідко підлаштовується під суперника.

Що стосується «Барселони», то всі чули про її так звані труднощі. При цьому склад у каталонців блискучий, є цілий ряд виконавців високого рівня, що ми відчули на собі в минулому сезоні. Навіть без Мессі "Барса" - це грізна сила, з якою будуть рахуватися всі команди в Європі.

Про нинішню «Бенфіку» відомо менше, але рідко коли в Лізі чемпіонів у португальців була слабка команда. У попередньому чемпіонаті Португалії вони посіли третє місце, а значить рівень мотивації в нинішньому сезоні буде вищий, ніж зазвичай. Звичайно, перед матчами з лісабонською командою буде багато розмов про протистояння з Романом Яремчуком, але це більше тема для преси та вболівальників. Ми комплексно оцінюємо суперника й готуємося не до дуелі з одним гравцем, а враховуємо загальну систему гри опонента.

Ми всією командою чекаємо цих матчів та дуже сподіваємося, що наші фанати допоможуть гравцям. Підтримка вболівальників для «Динамо» дуже важлива в будь-якому матчі, незалежно від турніру. Важко передати словами, що відчувають гравці, коли переповнений «Олімпійський» жене команду вперед, а після матчу нам дякують за самовіддачу та прагнення до перемоги.

Ліга чемпіонів - це великі футбольні емоції, і ми дуже хочемо розділити їх із нашими фанатами на заповненому стадіоні».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер