Сергій Мохник: «Головне, що гра із «Депортиво» відбудеться на хорошому полі»

Сергій Мохник: «Головне, що гра із «Депортиво» відбудеться на хорошому полі»

Результати жеребкування стикових матчів Юнацької Ліги УЄФА для «Динамо» U19 прокоментував заступник генерального директора клубу Сергій Мохник:

- На цьому етапі немає слабких суперників. Єдине – не хотілося їхати до Шотландії, адже було б потрібно робити додаткові візи. Усі суперники гідні, будемо готуватися. «Депортиво» - чемпіон Іспанії, цим усе сказано.

- У лютому Іспанія краща країна для футболу, ніж північні варіанти?

- Так, думаю, там поля будуть у хорошому стані, і ми гідно зіграємо. 11-12 січня наша команда вийде із відпустки, буде проведене медичне обстеження, далі протягом певного часу команда тренуватиметься у Києві, а 22-23 січня відлітає на збір до Туреччини, де працюватиме до матчу із «Депортиво» і прямо звідти вилетить до Іспанії.

Під час збору у нас заплановані чотири товариські матчі, тож, думаю, ми добре підготуємося. Головне, що в Іспанії гра відбудеться на хорошому полі, без снігу. Намагатимемося представити Україну на цій стадії якнайкраще. Для нас це гордість. У «Динамо» є проблеми, ми втратили трьох провідних футболістів на матч із «Депортиво», що поробиш, будемо вирішувати цю проблему та постараємося пройти якомога далі.

Дуже подобається настрій наших хлопців на кожен матч, хочу їм подякувати за це. Протягом шести матчів жодного разу не було недооцінки суперника, до кожної гри хлопці ставилися дуже уважно з першої і до останньої хвилини. Цей командний дух допоміг в деяких матчах. Часом на нашому боці була фортуна, але щастить найсильнішим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер