Сергій Сидорчук: «Гра з «Бенфікою» - це той матч, в якому нам потрібно брати очки»

Сергій Сидорчук: «Гра з «Бенфікою» - це той матч, в якому нам потрібно брати очки»

Центральний півзахисник і капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук відповів на запитання представників ЗМІ під час передматчевої прес-конференції напередодні поєдинку з «Бенфікою в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів:

- Ви брали участь у матчі проти «Бенфіки» в 2016-му році. Чим вам запам'ятався той матч і суперник?

- Якщо чесно, погано пам'ятаю це протистояння. Пам'ятаю, що грали з ними в групі, деяких футболістів, мені здається, тоді грав Піцці, який залишився в команді досі. Також пам'ятаю, що ми забили пенальті на виїзді. Що стосується команди, думаю, вона змінилася.

- В якому стані «Динамо»? Чи останні успішні результати не розслабляють, не розхолоджують?

- Ні, Мірча Луческу нам не дає розслабитися, він постійно повторює, що перемога може бути хорошою лише тоді, коли за нею йде наступна перемога. Всі бачили нашу групу і календар і розуміють, що це буде за гра - та, в якій нам потрібно брати очки.

- Ви усвідомлюєте, що в наступних матчах проти «Барселони» та «Баварії» брати очки буде ще важче?

- Так, завтрашня гра для нас найголовніша в плані подальшої боротьби. Налаштування у нас дуже хороше.

- Кого знаєте з нових гравців «Бенфіки», хто з них найнебезпечніший, кому слід приділити особливу увагу?

- Останні два дні ми розбирали «Бенфіку» і знаємо всі їхні сильні і слабкі сторони. У них на кожній позиції є сильні гравці. В обороні це Отаменді, в середині поля - Жоао Маріо, в нападі сильний Піцці, Рафа Сілва. Можна виділити півкоманди, не думаю, що в цьому є сенс. В цілому, команда хороша, постараємося нівелювати їхні сильні сторони і зіграти на слабких.

- Чи спілкувалися з Романом Яремчуком з приводу майбутнього матчу?

- Це був жартівлива розмова в збірній. Думаю, йому буде подвійно важко, адже він повертається додому, напевно, він буде відчувати певний тиск. А безпосередньо перед грою я з ним не спілкувався.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер