Серія пенальті: КОЧЕРГА vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Серія пенальті: КОЧЕРГА vs уболівальники: конкурс від «Фаворит Спорт» та «Динамо»

Конкурс із пробиття одинадцятиметрових ударів «Щасливий пенальті» вперше був проведений ще минулого сезону та вже став традиційним.

Уболівальники та шанувальники футболу вже пробивали з 11-метрової позначки наближеному до основи «Динамо» голкіперу Володимиру Маханькову, пробували свої сили проти воротарів юнацької команди «Динамо» Валентина Моргуна та Руслана Нещерета. Останні два рази учасники перевірили реакцію голкіпера команди «Динамо» U15 Дмитра Косача, а цього разу позмагалися з воротарем академічної групи «Динамо» U16 Андрієм Кочергою.

У конкурсі взяли участь четверо щасливчиків: учасники абонементної програми ФК «Динамо» (Київ) Олег Козіянчук та Володимир Старжинський, а також учасники програми лояльності компанії «Фаворит Спорт» Артем Коречний і Євген Канцелярук.

Пенальті від аматорів створили приємні труднощі для динамівського воротаря, а за результатами пробиття було визначено переможця. Ним став Артем Коречний, який реалізував два пенальті у футболці екс-динамівця Андрія Ярмоленка.

- Це просто щось неймовірне, емоції не передати словами, - зізнався задоволений переможець, який сам грає у футбол та виступає в першій лізі ДЮФЛУ за команду «Каскад». – Що стосується футболки Андрія Ярмоленка з його автографом, яка стала для мене фартовою, її мені подарували родичі, які є кумами Андрія. Щоб потрапити на цей конкурс я підписався в соціальній мережі інстагарам на сторінки «Фаворит Спорт» та «Динамо» і написав у коментарях, що заб’ю пенальті. На щастя, мене вибрали.

Відзначимо, що всі учасники отримали незабутні емоції та пам’ятні й заохочувальні призи від «Фаворит Спорт» та «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер