«Славія» – «Динамо». Останні новини

«Славія» – «Динамо». Останні новини

Стартовий свисток арбітра зустрічі, британця Крейга Поусона, пролунає о 20:30 за київським часом.

Динамівська делегація прибула до Праги в понеділок після обіду, зупинилася в готелі «Hilton Prague» та ввечері цього ж дня провела на стадіоні «Еден Арена» тренування.

Уранці в день матчу футболісти нашої команди трохи прогулялися поруч із готелем, а решту часу присвятили відпочинку та підготовці до поєдинку.

Сьогодні вранці відбулася передматчева нарада за участю представників УЄФА, обох команд, а також усіх служб, задіяних на грі. Були визначені кольори ігрової форми, у якій суперники вийдуть на поле. Польові гравці киян одягнуть сині футболки та труси і білі гетри, а воротар – екіпіровку салатового кольору. Чехи ж вийдуть на поле в червоно-білих футболках, білих трусах та синіх гетрах, їхній воротар – у чорній формі.

У день матчу в Празі спекотна сонячна погода з проясненнями. На момент початку гри синоптики обіцяють температуру повітря близько 33-ти градусів тепла. У зв’язку з цим на вході до стадіону вболівальникам видаватимуть безкоштовну воду та лід. А спеціальний намет із освіжаючими розприскувачами буде розташований біля входу №4.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер