Старт підготовки до нового сезону: тренування на рідній базі під наглядом Мірчі Луческу (ВІДЕО)

Старт підготовки до нового сезону: тренування на рідній базі під наглядом Мірчі Луческу (ВІДЕО)

Вже наступного дня після повернення до Києва київське "Динамо" розпочало підготовку до кваліфікації Ліги чемпіонів і нового сезону чемпіонату України.

Протягом двох днів гравці команди пройшли традиційне медичне обстеження у клініці "Добробут", а на базі "Динамо" у Віті-Литовській паралельно стартував тренувальний процес.

Команда під керівництвом Мірчі Луческу, який повернувся з Бухареста до Києва разом зі своїми підопічними та тренерським штабом, наразі займається в режимі дворазових тренувань. До роботи з основою залучений ряд молодих динамівців, які в минулому сезоні виступали за юнацький склад, а зараз - мають можливість зарекомендувати себе перед головним тренером першої команди.

Із урахуванням того, що протягом квітня-травня динамівці проводили повноцінний тренувальний процес і зіграли серію товариських благодійних матчів, а численна група збірників зі складу "Динамо" до того ж брала участь у поєдинках за національні команди, гравці вже на початку зборів перебувають в тонусі та не потребують тривалої адаптації до інтенсивних тренувань.

Готові до навантажень і поля бази "Динамо", адже, незважаючи на воєнний стан, вся інфраструктура "біло-синіх" підтримувалася в належному стані працівниками клубу та була готова прийняти футболістів.

Нагадаємо, що найближчими днями динамівці працюватимуть на клубній базі, а на 22 червня Мірча Луческу запланував від'їзд до Бухареста, звідки "Динамо" вирушить на збір до Швейцарії, де продовжить підготовку безпосередньо до зустрічі в кваліфікації Ліги чемпіонів із турецьким "Фенербахче".


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер