Будівництво амбулаторії за графіком! Добрі справи «Динамо» та Фонду братів Суркіс

Будівництво амбулаторії за графіком! Добрі справи «Динамо» та Фонду братів Суркіс

Триває будівництво нової амбулаторії у Гурівщині Бучанського району Київської області, яка зводиться коштом ФК "Динамо" Київ і Фонду братів Суркіс.

Будівля старої амбулаторії на початку березня була знищена пожежею внаслідок російських обстрілів і не підлягала відновленню. Тому було прийняте рішення про зведення нового медичного закладу, адаптованого до запитів місцевої громади та обладнаного сучасним устаткуванням.

Наразі завершуються роботи зі зведення стін - монтаж перемичок і залиття арматурного поясу, після чого будівельна команда приступить до встановлення даху. Щодня жителі громади можуть на власні очі спостерігати, як зростають стіни будівлі.

Підрядник планує завершити роботи та відкрити амбулаторію для відвідування вже в листопаді поточного року.

"Коли приїжджаєш на будівництво, серце радіє. Ми вже підходимо до фінішу зведення стін і переходитимо до будівництва даху. Хочу подякувати ФК "Динамо" Київ і Фонду братів Суркіс за те, що вони тримають своє слово та будівництво амбулаторії активно рухається. 

Незважаючи на війну та складні обставини, країна відновлюється, і це вселяє впевненість у завтрашньому дні та нашій майбутній перемозі. Хочеться подякувати нашим хлопцям на передовій за те, що дають нам можливість відбудовувати тил і підтримувати їх", - поділився емоціями Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер