Студентська Ліга ФК «Динамо» FavBet повернулася після зимової перерви

Студентська Ліга ФК «Динамо» FavBet повернулася після зимової перерви

Минулими вихідними, незважаючи на те, що в деяких ВНЗ ще триває зимова пауза в навчанні, частина студентських команд розпочала друге коло групового етапу турніру. Уже за традицією грали на НТБ ДЮФШ "Динамо" на Нивках, куди повболівати за своїх з’їхалося багато молоді.

У групі А матч між КНУ імені Тараса Шевченка та Коледжем при НУ "Одеська юридична академія" завершився з рахунком 3:0. Завдяки перемозі команда "Червоного університету" вийшла на першу сходинку в групі та має непогані шанси пройти до наступного кола змагань.

Неймовірно емоціональний матч провели команди Національного університету харчових технологій та Київського національного університету культури і мистецтв. Суперники тримали напругу до останньої хвилини, намагаючись вирвати перемогу. Фінальний рахунок поєдинку - 3:5 на користь КНУКіМ, який додає ще більше інтриги до турнірної ситуації в групі В.

Побачити результати інших матчів, інтерв’ю з гравцями, групові таблиці та просто тримати руку на пульсі студентського футболу можна за посиланням.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер