Відтепер квитки на «Динамо» продає комп'ютер

Відтепер квитки на «Динамо» продає комп'ютер

Напередодні недільної гри із запорізьким «Металургом» в касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського введена автоматизована система продажу квитків, яка дозволить прискорити процес обслуговування вболівальників. Відтепер охочий придбати квиток, дивлячись на монітор, зможе побачити план секторів, на яких будуть вказані вільні, зайняті або зарезервовані місця, після чого вибрати місце для себе.

За новою системою вже працюють чотири каси біля колонади стадіону і каса, розташована біля верхнього входу на спортивну арену, з боку Маріїнського парка. Таким чином, шанувальникам футболу, які йдуть на футбол від станції метро «Арсенальна», не доведеться спускатися до центрального входу, щоб придбати квиток.

Трохи пізніше, наприкінці серпня, буде введено новий спосіб пропуску глядачів на стадіон. Пройти на арену можна буде тільки через електронний турнікет, заздалегідь пропустивши через нього квиток (сезонний абонемент) з нанесеним штрих-кодом, і отримавши сигнал про дозвіл або заборону (якщо цей квиток вже був пропущений) на вхід.

Футбольний клуб «Динамо» просить із розумінням поставитися до можливих тимчасових незручностей, пов'язаних із введенням нової системи в експлуатацію. Просимо всіх охочих наперед придбати квитки на недільний матч із «Металургом» і завчасно прийти на стадіон, щоб не створювати черг та інших незручностей.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер