ТМ. «Динамо» - «Бохум» - 3:0 (звіт, огляд)

ТМ. «Динамо» - «Бохум» - 3:0 (звіт, огляд)

На міському стадіоні курортного містечка на березі Середземного моря підопічні Олександра Хацкевича зустрічалися із середняком другої німецької Бундесліги – «Бохумом».

Тренерський штаб киян зробив приємний сюрприз уболівальникам клубу, випустивши з перших хвилин на поле новачка команди нападника Франа Соля, який лише вчора приєднався до тренувального табору «біло-синіх». Іспанець відіграв відведені 45 хвилин активно, намагаючись підігравати партнерам по атаці, продемонструвавши, що багато часу для адаптації йому не знадобиться.

Перший тайм завершився за мінімальної переваги «Динамо», і цей м’яч було забито без участі іспанського новачка. Вербич протягнув м’яча лівим флангом, після передачі Беньяміна м’яч відскочив до Шапаренка, який зручно вивів на ударну позицію Циганкова, і Віктор точно пробив у кут, відкривши лік забитим м’ячам «біло-синіх» у 2019 році.

Після перерви традиційно для перших матчів на тренувальних зборах тренерський штаб повністю змінив склад. Незважаючи на те, що на поле вийшли переважно молоді виконавці, вони змогли довести перевагу «Динамо» до розгромної. Дублем відзначився Назарій Русин – спочатку він холоднокровно розібрався із захисником, скориставшись із рикошету після удару Піварича, та поцілив у ворота із близької відстані, а згодом реалізував вихід віч-на-віч після розрізної передачі від Андрієвського.

Таким чином, «Динамо» розпочало 2019 рік із упевненої перемоги. Попереду чергові важкі тренувальні дні та нові контрольні матчі, найближчий із яких – 23 січня проти румунського «Стяуа».

Марбелья-2019. Перший контрольний матч

«Динамо» — «Бохум» – 3:0 (1:0)

«Динамо» (перший тайм): Бойко, Кендзьора, Сидорчук, Кадар, Миколенко (Піварич, 38), Шепелєв, Буяльський, Циганков, Шапаренко, Вербич, Соль.

«Динамо» (другий тайм): Бущан, Смирний, Алібеков, Шабанов, Піварич, Че Че, Андрієвський, Буено, Гармаш, Сідклей, Русин.

Голи: Циганков (29), Русин (69, 67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер