ТМ. «Динамо» - СК «Тельфс» - 9:0 (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» - СК «Тельфс» - 9:0 (+ВІДЕО)

У містечку Кематен-ін-Тіроль, на стадіоні місцевого футбольного клубу, підопічні Олександра Хацкевича зустрілися з представником четвертого австрійського дивізіону, СК «Тельфс».

У цій грі вперше за наш клуб зіграв новоспечений динамівець Сідклей. Бразильський захисник розташувався на звичному для себе лівому фланзі оборони.

Динамівці з перших хвилин взяли м’яча під свій контроль. Тотальна перевага «біло-синіх» могла втілитися у гол вже на сьомій хвилині, коли небезпечний штрафний удар виконував Морозюк. Микола обвів стінку, але не переграв голкіпера.

Тим не менш, Морозюк усе ж узяв безпосередню участь у першому взятті воріт. У середині тайму він навісив із правого флангу на Шапаренка, удар якого головою виявився результативним.

За дві хвилини «біло-сині» подвоїли свою перевагу. Гольовою знову виявилася атака правим флангом. Цього разу прострілював Смирний, а першим на м’ячі у центрі штрафного був Русин, який влучним ударом замкнув цю передачу.

Гравці австрійської команди все рідше встигали за швидкими атакуючими діями динамівців та нерідко переривали атаки лише ціною порушень. Ще один перспективний штрафний удар виконував Морозюк, але цього разу м’яч влучив у поперечину воріт. Черговий штрафний «біло-синіх» взявся виконувати Андрієвський, який вирішив пробити низом, і не помилився – м’яч затріпотів у сітці воріт.

Після перерви перевага динамівців стала ще більш відчутною. Австрійці протрималися без чергового  пропущеного м’яча 13 хвилин другого тайму , після чого дубль оформив Андрієвський. Русин прийняв м’яча у штрафному майданчику «Тельфса», витримав паузу, виманивши з воріт голкіпера, та викотив на вільного партнера, якому залишалося пробити повз захисника, який намагався врятувати ворота.

На 69-й хвилині рахунок став 5:0. Класний обвідний удар із меж штрафного вдався Євгену Смирному. 

За кілька хвилин своє гольове чуття проявив Дегтярьов, який вчасно скористався з помилки суперника. Аналогічно забивав Буяльський. Після флангового прострілу захисник вибив м’яча прямо на Віталія, який холоднокровно приблизно з лінії штрафного майданчика поцілив у ворота.

Під завісу гри динамівці вже знущалися з суперника, заробивши два 11-метрових. Перший узявся виконувати Алібеков, на удар якого голкіпер «Тельфса» зреагував, проте з  другим ударом Ахмеда не впорався. Довершив розгром Буяльський, який прийняв капітанську пов’язку від Сидорчука, замінивши Сергія. Удар Віталія з пенальті був влучним – 9:0!

Товариський матч                                               

«Динамо» - СК «Тельфс» - 9:0 (3:0)

13.07.2018. Кематен-ін-Тіроль

Склад «Динамо»:  Бущан, Сідклей (Михайличенко, 46), Шабанов, Алібеков, Морозюк (Калитвинцев, 57), Андрієвський, Сидорчук (к) (Буяльський, 67), Лєднєв (Смирний, 21), Гармаш, Шапаренко, Русин (Дегтярьов, 60).

Голи: Шапаренко (24), Русин (26), Андрієвський (43, 58), Смирний (69), Дегтярьов (72), Буяльський (78, 90, з пенальті), Алібеков (88). 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер