Томаш Кендзьора: «Наша гра в кожному з таймів відрізнялася»

Томаш Кендзьора: «Наша гра в кожному з таймів відрізнялася»

Захисник «Динамо» Томаш Кендзьора поділився враженнями від виїзної перемоги «Динамо» над «Минаєм» з рахунком 2:0 та прокоментував гру команди:

– Сьогодні перемога далася не так просто, як ми очікували. Наша гра у кожному з таймів відрізнялася. До перерви контролювали гру, забили один м'яч, але могли й більше, оскільки створили дуже багато шансів для взяття воріт. Позаду також зіграли добре, не підпускали суперника до наших воріт. А ось другий тайм вийшов не зовсім таким, як хотілося б. Ми не виконали того, що вимагав від нас тренер, внаслідок чого «Минай» створив неприємності біля наших воріт.

- Ви поступилися «Баварії» у минулому матчі, чи на вас морально не вплинув цей результат негативно перед поєдинком з «Минаєм»?

– Ні. Ми були добре готові до матчу. Шкода лише, що не грали увесь поєдинок як у першому таймі. Але головне – що перемогли.

- Здавалося, що перерва більше пішла на користь саме господарям?

- Так, вони після перерви зіграли краще, ніж ми. Але добре, що нам все одно вдалося здобути перемогу, оскільки, повторюся, найголовніше, що три очки їдуть до Києва.

- Рахунок довгий час тримався 1:0 на нашу користь, через це гра вийшла нервовою та емоційною?

- Так, адже за такого результату лише одна помилка могла призвести до того, що суперник зрівняє результат, а після цього грати було б дуже важко. Але ми витримали ззаду, не пропустили, а попереду Коля Шапаренко у компенсований час забив красивий м'яч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер