Томаш КЕНДЗЬОРА: «В епізоді з моїм голом потрібно було просто бити по воротах»

Томаш КЕНДЗЬОРА: «В епізоді з моїм голом потрібно було просто бити по воротах»

- Усі в команді задоволені, що ми вчора нарешті перемогли після прикрих нічий в перших двох турах, коли ми втрачали перемоги на останніх хвилинах. Я задоволений тим, що посприяв цій перемозі, забив гол. У цьому моменті потрібно було просто бити по воротах, що я і зробив – і потрапив точно в ціль.

- Це була награна комбінація з Денисом Гармашем?

- (сміється) Так. Денис добре бачив поле, в останній момент побачив, що я у кращій позиції для удару, і пропустив м’яч.

- Твій гол може претендувати на один з найкращих у черговому турі Ліги Європи...

- Для мене, як для оборонця, найважливіше не це, а результат команди. Не має значення, хто забивав голи. Важливим є те, що ми забили на один гол більше за суперника і здобули важливі три очки.

- «Динамо» знову доведеться зіграти через два дні на третій. Чи готові фізично до насиченого графіку ігор?

- Якщо чесно, вчорашня гра забрала чимало сил, зараз відчуваю втому. Але до наступного матчу ще два дні. Зараз потрібно сконцентруватися на відновленні, аби бути на сто відсотків готовим до гри зі «Львовом». Наступного тижня у нас теж важливі матчі – кубкова гра і дербі з «Шахтарем», далі ще одна зустріч з «Ренном». Не сперечаюся, графік важкий, але нам потрібно обов'язково виграти всі ці матчі.

- Поєдинок першого кола зі «Львовом» видався дуже непростим. Що не виходило тоді?

- У тій грі у Львові ми створювали багато моментів, але щось не виходило на завершальній стадії. Та й воротар у них грав добре, зловив кураж. Думаю, в Києві нам теж буде нелегко. Але все просто – щоб перемогти нам потрібно постаратися якомога швидше забити гол і при цьому зіграти надійно в захисті.

Нагадаємо, що забивши м'яч у ворота «Ренна», Кендзьора став автором ювілейного, 600-го, гостьового голу всіх українських клубів у всіх єврокубках.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер