Томаш Кендзьора взяв участь у матчі збірної Польщі проти Ісландії

Томаш Кендзьора взяв участь у матчі збірної Польщі проти Ісландії

Це був заключний спаринг команди динамівця Томаша Кендзьори в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2020, який стартує 11-го червня. Зустріч завершилася внічию 2:2, причому по ходу поєдинку господарі двічі поступалися і обидва рази змогли зрівняти рахунок.

Поляки пропустили першими в середині першого тайму, коли відзначився Гудмундссон. Але досить скоро підопічні Паулу Соузи відновили перевагу зусиллями Зеліньскі. Щойно розпочався другий тайм, ісландців вивів уперед Бьярнасон. Цього разу перевага гостей трималася достатньо довго – аж до 88-ї хвилини, коли нічию своїй команді приніс Свідерські, відзначившись із передачі Козловські.

У складі «Кадри» з перших хвилин на поле вийшов захисник «Динамо» Томаш Кендзьора та провів на полі весь матч. Томаш запам’ятався тим, що заробив штрафний удар, а також добре виконав кілька стандартних положень. Відзначимо, що для динамівця цей поєдинок став 23-м у складі національної команди.

На Євро-2020 збірна Польщі зіграє в одній групі зі Словаччиною, Іспанією та Швецією. Підопічні Паулу Соузи стартують на турнірі 14-го червня поєдинком зі словаками.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер