Томаш Кендзьора: «Я дуже щасливий у Києві й у «Динамо»

Томаш Кендзьора: «Я дуже щасливий у Києві й у «Динамо»

- Звичайно, я дуже задоволений тим, що на найближчі роки залишаюся гравцем «Динамо». Радий, що все вийшло так, як хотіли і я, і клуб. Ми швидко про все домовилися і без зволікання підписали угоду.

- Ви вже прекрасно знаєте нашу мову, а чи став Київ для вас рідним за той час, що ви в «Динамо»?

- Я живу тут уже більше трьох років, і дуже добре почуваюся. Київ для мене - другий дім після Польщі. Я завжди кажу лише найкращі слова і про місто, і про людей, і про вболівальників, і про клуб «Динамо». Я тут дуже щасливий.

- Підписавши новий контракт, ви з іще більшим натхненням і хорошим настроєм будете виходити на поле?

- У нас зараз дуже насичений період, ми граємо багато матчів. Але ще до початку сезону ми готувалися до того, що у нас буде такий важкий графік, зокрема й через пандемію COVID-19. Кількість ігор буде ще більшою - до грудня ми будемо грати по два матчі на тиждень, через кожні три дні. Але ми до цього готові і постараємося показати це на полі.

- Ваш контракт розрахований на чотири роки. Які цілі ставите перед собою особисто, і чого хотіли б досягти разом із командою?

- Найважливіше - вигравати чемпіонат України, Кубок, Суберкубок і добре виступати в Лізі чемпіонів. «Динамо» завжди має бути першим, це великий клуб, і для нас головне - перемагати в кожній наступній грі. А що стосується мене особисто, найважливіше, щоб не підводило здоров'я і ​​не було травм.

- Той факт, що вболівальники повернулися на трибуни в єврокубкових матчах, відіграє важливу роль?

- Так, під час матчу з «Ювентусом» було класно. Ми відчували підтримку з їхнього боку, і це важливо для кожного футболіста, який грає на полі. З глядачами зовсім інша атмосфера під час матчів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер