Томаш Кендзьора залишається в «Динамо» ще на чотири роки

Томаш Кендзьора залишається в «Динамо» ще на чотири роки

Нова угода 26-річного оборонця з київським «Динамо» діє до 2024 року.

Лави нашої команди Кендзьора поповнив улітку 2017-го року. Кендзьора є вихованцем польського футбольного клубу «Лехія» (Зелена Гура), де почав грати в 10 років. З 16-ти років виступав за молодіжний склад познанського «Леха», де провів два роки. 12 липня 2012 року дебютував за основний склад «Леха». У складі цього клубу став чемпіоном Польщі сезону 2014/15. У 2015 і 2016 роках ставав володарем Суперкубка Польщі.

В українському чемпіонаті польський футболіст дебютував 27 липня 2017-го року в матчі третього туру проти львівських «Карпат». Відзначимо, що для Томаша «Динамо» стало першим іноземним клубом.

Виступав за юнацькі та молодіжну збірні Польщі. За національну команду Кендзьора провів 20 матчів.

- У Кендзьори закінчувався контракт улітку наступного року, і ми продовжили угоду, - зазначив після підписання документів президент «Динамо» Ігор Суркіс. - Томаш - це один із наших провідних футболістів, досвідчений виконавець, гравець національної збірної Польщі. Найприємніше, що ініціатива виходила обопільно і від мене, і від нього. Ми дуже швидко домовилися і підписали чотирирічну угоду без будь-яких зволікань. Бажаю йому всіляких успіхів, щоб він прогресував і приносив користь київському «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер