Товариський матч. «Лудогорець-3» (Болгарія) – «Динамо» U16 – 1:2

Товариський матч. «Лудогорець-3» (Болгарія) – «Динамо» U16 – 1:2

Команда академії «Динамо» вікової групи U16, яку очолюють Олексій Дроценко та Павло Чередніченко, провела міжнародний товариський матч, перебуваючи у Болгарії.

Суперником юних динамівців стала третя команда чемпіона Болгарії останніх десяти років – розградського «Лудогірця».

Кияни зі стартових хвилин помчали в атаку, задіявши також високий пресинг, і вже на третій хвилині хрестовина врятувала ворота «Лудогірця» після удару здалеку Ярослава Кузьменка.

Незабаром гра вирівнялася, господарі поля також почали проводити свої масовані атаки, проте обом командам довгий час не вистачало якісного завершального пасу. Загалом обережна, надійна в обороні гра, причому зі швидкими контрвипадами, переважала більшу частину зустрічі.

Рахунок у матчі було відкрито по завершенні півгодини гри. Давид Білий закинув м'яч із глибини до штрафного майданчика, куди увірвався Олександр Шевченко і головою перекинув м'яч через голкіпера. М'яч із відскоком від газону влучив у стійку, а від неї влетів до сітки воріт – 0:1.

Повівши в рахунку, динамівці не зменшили обертів і продовжували з тією ж активністю атакувати ворота «Лудогірця».

Болгарський колектив зрівняв рахунок на початку другої 45-хвилинки – саме стільки тривали тайми, хоча команди U16 звикли грати в ДЮФШ по 40 хвилин. 19-й номер «Лудогірця» реалізував вихід на побачення з Киблицьким, який замінив у перерві Суркіса.

Нічийний рахунок протримався менше десяти хвилин. На 60-й Калин завершив сольний прохід після ефектного розвороту з м'ячем зі зміщенням з лівого флангу в центр розкішним ударом під поперечину – справжній шедевр та 2:1 на користь киян!

За останні півгодини зустрічі на полі була запекла боротьба, моменти мали обидві команди, проте рахунок залишився незмінним. «Біло-сині» втримали перевагу в один м'яч і здобули перемогу.

Товариський матч. «Лудогорець-3» (Болгарія) – «Динамо» U16 (Україна) – 1:2

«Динамо»: 71. Суркіс (Кіблицький, 46), 3. Кузьменко, 13. Коробов, 5. Захарченко (Скочеляс, 60), 15. Дикий (Мариновський, 46), 14. Іщенко (Хмельовський), 7. Осипенко, 8. Білий (Чубов, 46), 22. Шевченко (Задорожний, 46), 21. Калин, 18. Кузик (Лобко, 46).

Також у другому таймі мали місце зворотні заміни.

Голи: 0:1 – Шевченко (31), 1:1 (51), 1:2 – Калин (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер