Тренерські перестановки в динамівських командах

Тренерські перестановки в динамівських командах

З нового сезону команду «Динамо-2» буде очолювати Олександр Хацкевич. Минулого сезону Олександр Миколайович був старшим тренером молодіжного складу «Динамо», який посів друге місце в молодіжній першості України. Асистувати Олександру Хацкевичу знову буде Сергій Процюк, а також Сергій Шматоваленко, який минулого сезону входив до тренерського штабу «Динамо-2».

У сезоні 2013/2014 «Динамо-2», як і колись, буде виступати в 1-й лізі. Це право команда відстояла в стикових матчах плей-оф.

У свою чергу молодіжний склад «Динамо» очолив Валентин Белькевич, який у сезоні, що завершився, успішно тренував «Динамо» U-19. Нагадаємо, в першому в історії чемпіонаті України серед юнацьких команд київське «Динамо» виграло золоті медалі. Помічником Белькевича в молодіжній команді, як і минулого сезону в «Динамо» U-19, буде Віталій Косовський.

Старшим тренером «Динамо» U-19 призначено Олексія Герасименка, який до цього входив до тренерського штабу молодіжної команди. Допомагати йому буде Ігор Костюк, який минулого сезону працював тренером із технічної підготовки в ДЮФШ «Динамо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер