Три академічні групи «Динамо» вирушать до Німеччини

Три академічні групи «Динамо» вирушать до Німеччини

Керівництво академії ФК «Динамо» Київ досягло домовленості з німецькою стороною про перебування команд 2007, 2008 та 2009 років народження у Німеччині з 20 липня до 31 грудня 2022 року (терміни умовні та залежатимуть від розвитку ситуації в Україні).

Три академічні групи динамівців матимуть можливість тренуватися та проводити товариські матчі в місті Ашаффенбург, що знаходиться в 40 км від Франкфурта. 

«Батьки вже були попередньо ознайомлені про цю можливість. А вчора ввечері ми отримали офіційне запрошення від приймаючої сторони. Наступний тиждень буде присвячений оформленню документів через Міністерство молоді та спорту України та військову адміністрацію. Якщо відповідні дозволи будуть отримані, то наприкінці наступного тижня ми плануємо виїзд до Німеччини.

Водночас, група динамівців 2010 року народження продовжить своє перебування в Польщі на базі краківської «Вісли», де для команди створені всі необхідні умови для проживання, навчання та тренувального процесу», - розповів директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер