Троє динамівців зіграли за збірну України в матчі Ліги Націй

Троє динамівців зіграли за збірну України в матчі Ліги Націй

У середу, 21 вересня, збірна України провела черговий матч у рамках Ліги Націй у Дивізіоні В. Підопічні Олександра Петракова зустрічалися з командою Шотландії, яку на початку червня обіграли (3:1) у відборі на ЧС-2022.

Цього разу господарям вдалося взяти більш ніж переконливий реванш. Щоправда, до 70-ї хвилини «жовто-синім» вдавалося стримувати настирливих суперників, але до фінального свистка шотландцям вдалося забити тричі та відсвяткувати розгромну перемогу – 3:0.

Відзначимо, що у стартовому складі збірної України на поле вийшов один представник «Динамо» - місце на правому фланзі захисту зайняв Олександр Караваєв (46-а гра у складі національної команди). Відразу після перерви на полі з’явився півзахисник Сергій Сидорчук (53-й матч за «жовто-синіх»), а по ходу другого тайму у гру вступив Віктор Циганков (41-й поєдинок за збірну).

Шотландія – Україна – 3:0

Україна: Трубін, Караваєв, Бондар, Матвієнко, Михайличенко, Степаненко (Сидорчук, 46), Ярмоленко (Циганков, 68), Піхальонок (Зубков, 83), Малиновський, Мудрик (Ігнатенко, 83), Довбик (Яремчук, 67).

Голи: Макгінн (70), Дайкс (80, 87).

Додамо, що свій наступний матч збірна України проведе в суботу, 24 вересня, коли на виїзді зіграє з Вірменією.

Фото uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер