У стані суперника. «Бенфіка» зазнала поразки в дербі перед матчем із «Динамо»

У стані суперника. «Бенфіка» зазнала поразки в дербі перед матчем із «Динамо»

У п’ятницю, 3 грудня, лісабонська «Бенфіка» провела матч 13-го туру чемпіонату Португалії, в якому приймала на своєму полі «Спортинг» у столичному дербі.

Гостям вдалося відкрити рахунок вже на 8-й хвилині зусиллями Пабло Сарабії, який замкнув передачу від Гонсалвеша. Поступаючись в рахунку, господарі пішли вперед, однак атакувальні спроби не несли небезпеки. Натомість Влаходімос врятував «Бенфіку» після удару Гонсалвеша, перевівши м’яч у стійку.

Наприкінці першого тайму сфера побувала у воротах господарів вдруге, однак взяття воріт Паулінью не було зараховане через офсайд. У середині другої половини зустрічі Паулінью все ж відзначився, перекинувши воротаря після асисту Матеуша. Невдовзі вже сам Матеуш після сольного проходу відправив третій м’яч у ворота Влаходімоса.

Український форвард «Бенфіки» Роман Яремчук вийшов на заміну на другий тайм, замінивши Валентино Лазаро. Наш співвітчизник відзначився пасом на Дарвіна Нуньєса, який замкнув передачу в порожні ворота. Однак після перегляду VAR арбітри не зарахували взяття воріт – знову ж таки, через положення поза грою у українця.

У компенсований час «Бенфіка» все ж відзначилася голом престижу, який забив Піцці після передачі Аделя Таарабта.

Після 13-ти зіграних турів «Бенфіка» йде на третій позиції у турнірній таблиці з 31 очком, поступаючись «Порту» та «Спортингу» чотири бали.

Заключна зустріч групового етапу Ліги чемпіонів, в якій «орли» приймуть київське «Динамо», відбудеться наступної середи, 8 грудня, у Лісабоні.

Прімейра. 13-й тур

«Бенфіка» - «Спортинг» - 1:3 (0:1)

Голи: Піцці (90+5) – Сарабія (8), Паулінью (62), Матеуш (68)

Склад «Бенфіки»: Влаходімос – Алмейда (Таарабт, 74), Отаменді, Вертонген – Лазаро (Яремчук, 46), Вайгл (Жілберто, 74), Маріу, Грімальдо – Сілва, Евертон (Піцці, 86), Нуньєс (Рамуш, 86).

Фото - slbenfica.pt

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер