U-19. 9-й тур.«Динамо» – «Арсенал» – 6:2

U-19. 9-й тур.«Динамо» – «Арсенал» – 6:2

До того ж новий подразник у «Динамо» був більш ніж хорошим – столичний «Арсенал».

Чому подразник? Та тому, що у вісьмох матчах у нинішньому сезоні «каноніри» здобули одну єдину перемогу та сім разів програли. Як ви вже здогадалися, цей тріумф був якраз над «Динамо»...

Ігрові аспекти

Центр оборони, як у поєдинку з «Карпатами», у динамівців склала пара М.Нестеренко – Лук'янчук. Праворуч розташувався А.Нестеренко, ліворуч – Норенков.У центрі поля – Любко та Вацеба. На лівому та на правому флангах атаки Михайличенко та Кузик відповідно. Під нападником – Бесєдін, а Петров – на вістрі.

За першим таймом скажемо просто: «Арсенал» перейшов центр поля лише кілька разів, завдавши при цьому лише одного удару по воротах. Що стосується «біло-синіх», то команда Герасименка домінувала в усіх компонентах гри, відправивши у ворота Гнатиша чотири м'ячі.

Перші два, авторами яких стали Петров та Михайличенко, були забиті практично ідентично. Різниця полягала лише в тому, що прострільну передачу до воротарського майданчика, де гравці «Динамо» успішно зіграли на випередження з голкіпером, робили спочатку з лівого флангу, потім із правого.

У третьому м'ячі велика заслуга Бесєдіна, який за рахунок свого корпусу прорвався по центру між двома захисниками та відкотив лівіше на Норенкова. Денис не схибив, зблизившись із воротарем та пробивши йому точно поміж ніг.

Четвертий гол, який забив усе той же Бесєдін, вийшов також дуже ефектним. Прийнявши прихований пас ледь не з центру поля, самотній форвард у дотик переправив сферу в кут воріт. Результат зустрічі, незважаючи на наявний у запасі другий тайм, було вирішено наперед.

«Арсенал», зробивши відразу шість замін у перерві, розпочав другу половину дуже активно та спромігся навіть забити! Плутаниною у штрафному майданчику «Динамо» скористався Пернацький. Тим не менш, Чоботенко, який вийшов на заміну, першим же дотиком знову поцілив у ворота «канонірів», вдало замкнувши навіс Кузика.

За решту 40 хвилин поєдинку, незважаючи на велику кількість потенційно результативних атак в обох команд, голи було забито лише в компенсований час. Спочатку в «Арсенала» відзначився Гребенюк, а у відповідь у «Динамо» забив Пограничний. Підсумок – розгромна перемога «Динамо» з рахунком 6:2 !

Ключовий момент

Визначальним став початок зустрічі, коли динамівці забили два швидких м'ячі, створивши для себе вагому перевагу.

Топ-персона

На полі своїми діями виокремлювався Артем Бесєдін, який активно й, що найголовніше, ефективно провів усі 90 хвилин, записавши на свій рахунок гол та результативний пас.

Чемпіонат U-19. 9-й тур

18.09.2013 р. с.Чапаївка, НТБ «Динамо».100 глядачів

«Динамо» – «Арсенал» – 6:2 (4:0)

«Динамо»: 1.Солдатенко (75, 12.Камінський), 2.А.Нестеренко (46, 17.Карташов), 5.Лук'янчук, 15.М.Нестеренко, 3.Норенков (59, 18.Чоботенко), 6.Вацеба (52, 6.Ориховський), 9.Кузик (63, 13.Пограничний), 10.Любко (к), 4.Михайличенко (46, 11.Душин), 7.Бесєдін, 16.Петров (71, 14.Тарануха).

«Арсенал»: 12.Гнатиш (46, 23.Приймук), 8.Гребенюк, 2.Пернацький (к), 10.Древаль (76, 19.Мазур), 16.Костина, 3.Щолоков (46, 5.Шевченко), 4.Андрійченко (46, 15.Ткаченко), 14.Семелітко, 11.Кушнір (46.13.Крилюк), 9.Оджукву (46, 17.Квасний), 7.Онокуа (46, 20.Піскун).

Голи: Петров (5), Михайличенко (14), Норенков (42), Бесєдін (45+1), Чоботенко (60), Пограничний (90+4) – Пернацький (51), Гребенюк (90+2).

Попереджені: Древаль (41), Костина (76).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер