U-19. «Динамо» – «Говерла» – 1:0

U-19. «Динамо» – «Говерла» – 1:0

Але це не завадило підопічним Олексія Герасименка з перших хвилин захопити ініціативу. Вже на 5-й хвилині Бесєдін після пасу зліва замикав дальню стійку, але йому трохи не вистачило влучності. Втім, уже за кілька хвилин Артем виправився. Петров подав кутовий із лівого флангу, захисники забарилися, воротар приготувався накрити м'яча, який котився низом, але Бесєдін вдало зіграв на випередження, вискочив з-за спин суперників та легко переправив м'яча в сітку, вивівши свою команду вперед.

Повівши в рахунку, господарі продовжували контролювати гру, організовуючи різноманітні атаки на будь-який смак. Одну з них за участю Вацеби та Бесєдіна потужним ударом завершував Норенков, але не влучив у ворота. Втім, справедливості заради варто відзначити, що ближче до завершення тайму довелося вступити у гру й Вадиму Солдатенку, який урятував свою команду, надійно зафіксувавши м'яча після удару Шведюка метрів із 14-ти.

Ледь розпочався другий тайм, хороший шанс подвоїти рахунок з'явився у Петрова, якого Мироненко прекрасним пасом вивів віч-на-віч із воротарем. Вадим трохи зблизився та прогнозовано перекинув воротаря – м'яч пролетів поруч із правою стійкою. Пожвавилися динамівські вболівальники, коли Карташов заробив небезпечний стандарт перед півколом штрафного майданчика. Мироненко спочатку спрямував м'яча, обвівши стінку, в дальній нижній кут, звідки в ефектному стрибку його кулаками вибив Пахомов. А коли арбітр попросив перебити, з другої спроби Іван спрямував м'яча трохи вище хрестовини.

Гравці «Говерли» з усіх сил намагалася переломити перебіг гри на свою користь, але динамівці не давали їм такої можливості, надійно діючи в захисті та під час стандартів. Самі ж господарі прагнули завдавати ударів із будь-яких дистанцій. Спочатку Бесєдін потужно пробив здалеку, але воротар спромігся парирувати м'яча кулаками. А незабаром Мироненко розстрілював голкіпера майже в упор, але й тут страж воріт «Говерли» зіграв вище за будь-які похвали.

За кілька хвилин до фінального свистка, мабуть, найреальніший момент втратив захисник Михайличенко, який своєчасно та вдало підключився до атаки. Він промчав лівим флангом та майже від лицьової лінії спрямував м'яча у ворота – він прокотився в сантиметрах від дальньої стійки. Але й перемоги з мінімальним рахунком вистачило команді Герасименка, щоб поповнити свою скарбничку черговими трьома очками.

Ключовий момент

Мабуть, ключовим моментом поєдинку можна назвати гол Артема Бесєдіна, який став єдиним у матчі та приніс перемогу динамівцям.

Топ-персона

На роль головних героїв матчу в рівній мірі можуть претендувати як Артем Бесєдін, який не лише відзначився забитим м'ячем, але й брав участь у більшості атак своєї команди, так і воротар Вадим Солдатенко, який надійно та впевнено відіграв увесь матч.

Чемпіонат U-19. 5-й тур

21.08.2013. Чапаєвка. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Говерла» – 1:0 (1:0)

«Динамо» U-19:
1. Солдатенко, 2. Нестеренко, 5. Приймак (3. Карташов, 46), 16. Чоботенко, 4. Михайличенко, 8. Душин (18. Головко, 46), 6. Вацеба (13. Пограничний, 46), 17. Мироненко (10. Любко, 89), 7. Бесєдін, 9. Норенков, 15. Петров (14. Тарануха, 82).

«Говерла» U-19: 12. Пахомов, 18. Ряшко, 4. Буксар, 2. Реутов, 13. Грабчак (11. Ковчар, 67), 9. Гей (14. Варваринець, 67), 8. Добровольський (17. Коваль, 87), 7. Шведюк (6. Русин, 46), 15. Сегедій, 10. Тома (20. Островка, 76), 19. Нурієв.

Гол: Бесєдін (13).

Попереджений: Ряшко.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер