Чемпіонат U -19. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2

Чемпіонат U -19. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2

У першому таймі поєдинку команди не радували гострою грою та великою кількістю моментів. Хоча бажання відзначитися було як у динамівців, які завжди грають лише на перемогу, так і в полтавчан, яких зобов'язував статус господарів поля. Тим не менш, рівна гра й нулі на табло перед перервою.

Перед початком другої половини зустрічі тренерський штаб «Динамо» в особі Олексія Герасименка та Ігоря Костюка провів дві заміни, які помітно пожвавили гру гостей. На полі з'явилися Ігор Яровий та Тимур Пограничний.

Після перерви гості захопили ініціативу й протягом усього другого тайму домінували на полі. Вже на четвертій хвилині тайму ця перевага матеріалізувалася в забитий м'яч. Подачу з кутового класним ударом завершив Владислав Приймак.

Динамівці не зупинилися на досягнутому й продовжували створювати моменти біля воріт господарів поля. «Ворсклу» неодноразово рятував її голкіпер Сидоренко, а іноді полтавчанам відверто щастило. Однак на 67-й хвилині «біло-сині» все ж таки забили другий м'яч – пенальті чітко реалізував Вадим Петров.

У час, що залишився, кияни могли неодноразово довести рахунок до великого, але в підсумку поєдинок так і завершився й без того впевненою перемогою підопічних Герасименка.

Чемпіонат U -19. 6- й тур

«Ворсла» – «Динамо» – 0:2

28.08.2013. Полтава. Стадіон «Лтава»

«Ворскла»: Сидоренко В., Зубко, Процишин​​, Жениленко, Сидоренко Є., Рудик, Мілько (Бакланов, 71), Олійник (Костенко, 81), Смирнов, Голов (Брага, 53), Авраменко.

«Динамо»: Солдатенко, Нестеренко, Приймак, Головко, Нестеренко (Пограничний, 46), Душин, Вацеба (Яровий, 46), Дюбко, Норенков, Бесєдін, Петров (Тарануха, 88).

Голи: Приймак (49), Петров (67, з пен.).

* фото Володимира Шараєвського

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер