У Олександра Алієва народився син!

У Олександра Алієва народився син!

Напередодні свята 9-го травня радісна подія сталася в сім'ї півзахисника «Динамо» Олександра Алієва. Дружина Тетяна подарувала йому сина! Команда привітала Олександра перемогою над «Арсеналом» та виходом до фіналу Кубка України. А після того, як Андрій Ярмоленко забив першого м'яча, всі хлопці відсвяткували гол традиційною імітацією гойдання дитини. Кореспондент клубного Інформвідділу додзвонилася щасливому татусю, щоб привітати його з радісною подією:

- Мене переповнюють виключно позитивні емоції! Малюк народився 8-го травня о 14.39. Зріст – 52 см, вага – 3,3 кг. Я весь час перебував поряд із Тетяною, як і під час перших пологів, коли в нас з'явилася Аліночка. Я сам переніс багато операцій, тому цілком нормально ставлюся до таких речей, тим паче, що знаю, наскільки важлива моя присутність і підтримка для дружини, особливо в такий момент. Та й для мене особисто народження дитини дуже багато значить! Ім'я для доньки придумала дружина, а для сина – я. Із самого початку вирішив, що він буде Артемом. Мої ініціали складаються з трьох літер «А», так само й у Аліни. Тепер у нашій сім'ї таких буде троє. Таня почуває себе добре, вже хоче додому. Завтра заберу їх з Артемом із пологового будинку.

Бажаємо маленькому Артему рости здоровим та щасливим на радість батькам, а сім'ї Алієвих безліч радісних моментів та позитивних емоцій!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер