У стані суперника. Перемога «Брюгге» в домашньому матчі над «Левеном»

У стані суперника. Перемога «Брюгге» в домашньому матчі над «Левеном»

У рамках 27-го туру підопічні Філіпа Клемана вдома обіграли «Левен», який у турнірній таблиці іде на 8-му місці, з рахунком 3:0, тим самим збільшили відрив від другого місця. Зараз «Брюгге» випереджає свого найближчого переслідувача «Антверпен» на 15 очок. Зазначимо, що «Брюгге» провів на одну гру менше.

У цьому матчі, як і в попередньому поєдинку проти «Динамо» в Києві, діями команди керував тренер «Брюгге» U23 Рік Де Міл, адже у головного наставника Філіпа Клемана було виявлено коронавірус. З цієї ж причини в матчі не брали участь найкращий бомбардир команди Ланг, один із ключових гравців Рітс, футболісти Денсвіл, Мітровіч та Ванакен.

З перших хвилин «Брюгге» контролював хід поєдинку, домінуючи на полі та забезпечив собі комфортну перевагу у два м’ячі вже в першому таймі. Уже на 8-й хвилині матчу Ван дер Бремпт відкрив рахунок після передачі Чонга. Близьким до того, аби подвоїти рахунок, був Дост, але від суперника м’яч вилетів на кутовий. Двічі завдавав ударів Баланта, але його першу спробу було заблоковано, а з другою впорався воротар. Але на 39-й хвилині господарі таки збільшили свою перевагу: з пенальті, який заробив Чонг, відзначився Вормер. За рахунку 2:0 на користь «Брюгге» команди і пішли на перерву.

На відміну від першого тайму, другу половину зустрічі «Брюгге» розпочав не так швидко та динамічно. Але, попри це, у другому таймі у суперника динамівців було вдосталь моментів, утім, втілити їх у забитий м’яч протягом довгого часу не вдавалося. Лише в компенсований час Маті вдався чудовий за красою та влучністю удар, яким він і встановив остаточний рахунок.

Наступний матч у чемпіонаті Бельгії «Брюгге» проведе 28 лютого на виїзді проти «Гента». А кількома днями раніше, а саме 25-го лютого, підопічні Філіпа Клемана прийматимуть «Динамо» в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи на стадіоні «Ян Брейдел», що в місті Брюгге. Нагадаємо, що перший матч у Києві завершився внічию 1:1.

Чемпіонат Бельгії 2020/21, 27-й тур

«Брюгге» - «Левен» - 3:0 (2:0)

Склад «Брюгге»: Міньоле, Соболь, Мата, Мехеле, Ван дер Бремпт (Дірар, 76), Коссуну, Вормер, Баланта (Ван ден Кейбус, 62), Чонг (Окереке, 89), де Кетеларе (Рікка, 76), Дост (Баджі, 62).

Голи: Ван дер Бремпт (8), Вормер (39, з пен.), Мата (90+3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер