Україна (U-21): несподіване фіаско в Литві

Україна (U-21): несподіване фіаско в Литві

Після впевненої перемоги над Швецією минулого четверга 6:0, справжнім фіаско для підопічних Павла Яковенка став програш аутсайдеру групи, збірній Литви 0:1.

В українців не склалося із самого початку. Буквально перший же удар господарів досяг мети – на 3-й хвилині зустрічі Еліошюс скористався передачею Велюліса та відкрив рахунок. Протягом усієї зустрічі перевага українців було величезною. Гравці у жовто-синіх футболках завдали 19 ударів по воротах, на що литовці відповіли лише трьома. За кутовим 16-5 на користь українців тощо. Поступилися наші футболісти за одним показником – забитим м’ячам. Ворота господарів були наче зачарованими, плюс голкіпер Зубас зіграв бездоганно.

У матчі взяли участь четверо гравців «Динамо». Захисники Темур Парцванія та Дмитро Кушніров відіграли весь поєдинок, півзахисника Сергія Люльку було замінено на 49-й хвилині, а нападник Дмитро Коркішко увійшов до гри за 15 хвилин до її завершення.

Наступний поєдинок у рамках кваліфікації молодіжного чемпіонату Європи 2013 року збірна України проведе 9-го червня на виїзді проти Фінляндії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер