У стані суперників. АЕК і «Ренн» святкують перемоги

У стані суперників. АЕК і «Ренн» святкують перемоги

Наступним опонентом київського "Динамо" на груповому етапі Ліги Європи стане АЕК із Ларнаки, який сьогодні здобув першу перемогу в чемпіонаті Кіпру.

Розпочавши сезон на внутрішній арені з нічиєї та поразки, у третьому турі чемпіонату Кіпру АЕК здобув три очки, перегравши вдома команду "Неа Саламіна". Для перемоги виявилося достатньо єдиного голу іспанського хавбека Ойєра Санхурхо, який він провів у компенсований до першого тайму час, а ще одне взяття АЕКом воріт не було зараховане через офсайд.

Набравши чотири очки, АЕК розташувався на поточній 4-й позиції у кіпрській першості. 15 вересня у Кракові команда з Ларнаки зустрінеться з київським "Динамо".

Чемпіонат Кіпру. 3-й тур

АЕК Ларнака - "Неа Саламіна"

Гол: Ойєр (45+1)

Склад АЕКа: Пірич - Фараж (Мамас, 79), Гонсалес, Густаво, Дюрчо (Асанте, 78), Енглезу, Касадо, Мілічевич, Ойєр (Томович, 90), Олатунджі (Рафа Лопес, 66), Трічковські (Альтман, 66).

***

Також сьогодні провів матч чемпіонату ще один суперник нашої команди в Лізі Європи - французький "Ренн", із яким "Динамо" зіграє 6 і 13 жовтня. У зустрічі 7-го туру Ліги 1 на "Роазон Парк" "червоно-чорні" розгромно зустріли "Осер" - 5:0.

Господарі вийшли вперед вже в дебюті матчу, коли на третій хвилині відзначився ганський нападник "Ренна" Камал Сулемана. Ще чотири м'ячі "Ренн" забив після перерви: на 60-й хвилині рахунок подвоїв Амін Гуірі, третій гол невдовзі забив Мартен Терьє, а ще два м'ячі провели Флав'єн Те і Маттіс Аблін.

Після 7-ми турів чемпіонату Франції "Ренн" із 11-ма набраними очками перебуває на 6-му місці в турнірній таблиці.

Чемпіонат Франції. 7-й тур

"Ренн" - "Осер" - 5:0

Голи: Сулемана (3), Гуірі (60), Терьє (68), Те (79), Аблін (85)

Склад "Ренна": Манданда - Траоре, Родон, Теате, Труффер (Аблін, 83) - Буріжо, Дуе (Майєр, 74), Сантамарія (Угочукву, 13), Сулемана (Те, 46) - Гуірі, Терьє (Мелінг, 74).

Фото - aek.com.cy, staderennais.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер