У стані суперників. Нічия «Ренна» з «Марселем» та інші підсумки неділі

У стані суперників. Нічия «Ренна» з «Марселем» та інші підсумки неділі

Минулої неділі свої поєдинки у національних чемпіонатах зіграли всі три суперники київського "Динамо" у квартеті В Ліги Європи.

Найближчий опонент "Динамо" на груповому етапі Ліги Європи - "Ренн" - провів черговий матч французької Ліги 1 проти одного з лідерів першості - "Марселя".

"Ренн" повів у рахунку у середині першого тайму завдяки автоголу Маттео Гендузі, який зрізав у власні ворота м'яч після прострілу Траоре. Однак невдовзі після перерви хавбек "Марселя" виправився, відзначившись уже в воротах суперників ударом головою після подачі кутового.

Після 8-ми турів "червоно-чорні" йдуть на 8-й позиції в турнірній таблиці, набравши 12 очок (3 перемоги, 3 нічиї та 2 поразки).

Нагадаємо, київське "Динамо" зустрінеться з "Ренном" у 3-му та 4-му турах групового етапу Ліги Європи: 6 жовтня у Франції та 13 жовтня в Кракові.

Чемпіонат Франції, 8-й тур

"Марсель" - "Ренн" - 1:1 (0:1)

Голи: Гендузі (52) - Гендузі (25, автогол)

"Ренн": Манданда, Траоре (Ассіньйон, 85), Родон, Теате, Трюффер, Ті, Буріжо (Доку, 75), Угошукву, Дуе (Майєр, 61), Гуїрі (Сулемана, 61), Тер’є (Калімуендо, 85).

***

Кіпрський АЕК в останньому матчі внутрішньої першості мінімально поступився "Пафосу" - поточному лідеру чемпіонату Кіпру.

Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий господарями у другому таймі після подачі кутового.

Наразі АЕК перебуває на 10-му місці у кіпрській першості, набравши чотири очки (1 перемога, 1 нічия, 2 поразки).

Минулого четверга команда з Ларнаки здобула три очки у поєдинку з київським "Динамо", обігравши "біло-синіх" із рахунком 1:0. Другу зустріч у Лізі Європи суперники проведуть 27 жовтня.

Чемпіонат Кіпру, 4-й тур

"Пафос" - АЕК - 1:0 (0:0)

Гол: Жайру (78)

АЕК: Пірич, Томович, Касас (Трічковські, 89), Ойєр (Наум, 82), Густаву, Фараж (Ромо, 89), Гарсія, Мілічевич, Олатунджі (Лопеш, 66), Д’юрчо (Асанте, 66), Альтман.

***

Стамбульський "Фенербахче" відсвяткував результативну перемогу над "Аланьяспором", розгромивши суперника з рахунком 5:0.

Ще до перерви підопічні Жорже Жезуша втілили свою перевагу на полі в три забиті м'ячі, а у другому таймі ще двічі вразили ворота гостей.  

За підсумками 6-ти зіграних матчів "Фенербахче" знаходиться на шостій позиції в турнірній таблиці турецької Суперліги (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка), відстаючи від "Адана Демірспора", який провів на гру більше, на три очки.

У стартовому турі групового етапу Ліги Європи київське "Динамо" поступилося "Фенербахче" з рахунком 1:2. Повторна зустріч команд відбудеться в заключному турі - 3 листопада у Кракові.

Чемпіонат Туреччини, 7-й тур

"Фенербахче" - "Аланьяспор" - 5:0 (3:0)

Голи: Россі (5), Вернес (17), Креспо (45+3), Валенсія (70), Кахведжі (76)

На 45+3 хвилині Жоао Педро не реалізував пенальті (воротар).

"Фенербахче": Байиндир, Вернес, Аліоскі, Кадіоглу, Салаї, Вілліан, Россі (Лінкольн, 66), Креспо (Яндаш, 82), Мор (Кахведжі, 66), Валенсія (Батчуайї, 85), Педро (Гюлер, 82).

Фото - staderennais.com, aek.com.cy, fenerbahce.org

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер