У новий сезон – із новим звуком

У новий сезон – із новим звуком

На стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського проводяться останні приготування до матчу-відкриття 2008 року, у якому в суботу, 8 березня, «Динамо» прийматиме запорізький «Металург».


Про підготовку футбольного поля в недавньому інтерв’ю www.fcdynamo.kiev.ua  розповів відповідальний за цю ділянку роботи Анатолій Калоша. У п’ятницю на травя’ному газоні нанесуть розмітку, встановлять ворота, по периметру розставлять рекламні щити. Паралельно проводиться прибирання трибун, заново нанесена нумерація секторів, рядів, місць…

При вході на стадіон вболівальники зможуть придбати динамівську атрибутику і, заодно, «підкріпитись» у спеціально встановлених кафе. До матчу підготована традиційна програмка. Її ціна залишилась незмінною – 1 гривня.

Готуючись до нового футбольного року ФК «Динамо» спільно з компанією «Тік-Так» повністю оновив звукове обладнання. Після проведення необхідних розрахунків були встановлені сучасні звукові систем італійської компанії RCF. Виявилось, що для озвучення стадіону необхідно 10 акустичних систем. Якість їх звучання вболівальники зможуть оцінити в суботу, в поєдинку проти «Металурга». Додамо, що нове обладнання також буде використовуватись на матчах дублюючих складів, «Динамо-2», «Динамо-3» і дитячо-юнацьких команд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер