До школи с «динамівським» ранцем

До школи с «динамівським» ранцем

Якраз до початку навчального року ФК «Динамо» і німецька компанія HAMA приготували приємний сюрприз школярам і їхнім батькам. На прилавках популярного столичного універмагу «Дитячий світ» (вул. А. Малишка, 3) представлені ранці для школярів із повним набором канцелярського приладдя. На додаток покупцю презентується фірмовий футбольний динамівський м'яч і клубний шарфик. Найближчим часом продукція надійде в інші торгівельні точки Києва і буде представлена на шкільних базарах.

Компанія HAMA – один із світових лідерів у галузі виробництва і продажу аксесуарів, що пропонує більше 16000 найменувань продукції. У 2008 році ФК «Динамо» (Київ) і HAMA уклали ліцензійну угоду, відповідно до якої компанія HAMA отримала право випускати продукцію з символікою клубу. Слідом за ранцями для школярів, за словами виконавчого директора представництва HAMA в Україні Андрія Дмитрієва, наступним кроком буде випуск технічних аксесуарів (клавіатур, мишок, килимків для «мишок», настільного електронного годинника, чохлів для мобільних телефонів, сумок для компакт-дисків і ін.) з динамівською символікою і просування цієї продукції в супермаркетах електроніки.

«На даний момент HAMA і ФК «Динамо» здійснюють пілотний проект, результат якого покаже, наскільки ефективний продаж аксесуарів з логотипом популярного футбольного клубу. Якщо попит виправдає наші надії, то надалі асортимент продукції може бути значно розширений», - відзначив Андрій Дмитрієв.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер