Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «У команди U-19 буде спільна заявка із «молодіжкою»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «У команди U-19 буде спільна заявка із «молодіжкою»

Команду «Динамо» (U-19) очолили відомі у минулому футболісти Валентин Белькевич і Віталій Косовський. Про те, як новостворена команда готується до чемпіонату серед 19-річних футболістів, розповів Валентин Белькевич (на фото зліва).

- Валентин Миколайович, як сприйняли пропозицію очолити команду 19-річних хлопців?

- Дуже позитивно. Можливість працювати з «Динамо» (U-19) – це шанс почати самостійну тренерську діяльність. Тому я не відмовився.

 - Чи встигли за перші дні познайомитись із хлопцями?

- Так, вперше ми зібрались разом 2 липня, і тепер ведемо цілеспрямовану підготовку до старту чемпіонату.

-  Скільки футболістів у вашому розпорядженні?

- Зараз склад команди знаходиться на стадії формування. Хто у нас гратиме, стане відомо ближче до початку чемпіонату. Зараз всі хлопці, можна сказати, перебувають на перегляді.

- Хто складе основу команди? Це будуть виключно футболісти 1995 року народження , з Академії, чи залучатимете і старших хлопців?

- У нас буде спільна заявка із молодіжною командою, ми зможемо протягом сезону обмінюватись футболістами. За нас зможуть грати не лише цьогорічні випускники Академії, але й хлопці 1993 року народження, які не задіяні в «молодіжці», котрим цього року виконується 19 років і за регламентом вони можуть приймати участь в чемпіонаті (U-19).

- Чи проводитимете контрольні матчі до старту чемпіонату?

- Так, до стартового матчу з полтавською «Ворсклою», запланованого на 25 липня, ми проведемо три спаринги – 10-го, 15-го і 19-го липня.

- Молодіжна команда і «Динамо-2» з початку року грають свої матчі на стадіоні імені Валерія Лобановського. Де ваша команда проводитиме офіційні матчі?

- Поки не відомо. Це питання на стадії вирішення.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер