Валерію Зуєву – 50!

Валерію Зуєву – 50!

Справді “золотим” на ювілеї став листопад 2002 року в дружній динамівській сім’ї. Не встигли відгреміти фанфари з полувіку зо Дня народження легендарного Олега Блохіна, а на черзі черговий привід підняти келихи – 7-го листопада виповнилось 50 років колишньому футболісту, а нині тренеру “Динамо” Валерію Зуєву!

Довгі роки Валерій Леонідович вірою та правдою служить рідному клубу. Будучи гравцем виступав за біло-блакитних з 1969 по 1979 роки, згодом грав за ростовський СКА та “Дніпро”. В чемпіонатах СРСР провів 69 матів. У єврокубках провів 18 матчів. За збірну СРСР зіграв 1 матч. Володар Кубка Кубків і Суперкубку УЄФА 1975 року. Кілька років Валерій Леонідович працював у “Динамо-2” помічником Володимира Онищенко, а з травня 2002 року став одним із тренерів першої клубної команди.

Ми висловлюємо Вам глибоку повагу та щиру вдячність за багаторічне служіння динамівському клубу. Віримо, що в історії київського “Динамо” буде ще не одна скорена футбольна вершина – з Вашою участю. Нехай примножуються Ваші заслуги перед “Динамо”!

Здоров’я і щастя Вас! Удачі, достатку і благополуччя Вам і Вашій сім’ї!

Керівництво, гравці, тренери, персонал та працівники футбольного клубу “Динамо” (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер