Василь Танчак: «Бурда – досвідчений гравець, у якого можна багато чому навчитися»

Василь Танчак: «Бурда – досвідчений гравець, у якого можна багато чому навчитися»

Захисник «Динамо» U19 Василь Танчак прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (3:0) у 12-му турі юнацької першості України.

- Ми налаштовувалися на важку гру. Тренери нас попередили, що матч буде непростим, і потрібно виключити недооцінку суперника. Нам вдалося провести хорошу гру та здобути позитивний результат. Тому ми щасливі.

- У чому рецепт надійної гри в обороні?

- Рецепту як такого немає, ми намагаємося віддаватися в кожній грі на максимум.

- Сьогодні разом із вами в лінії захисту грав Микита Бурда, який набирає кондиції після травми. Розкажи про взаємодію з ним?

- Микита прекрасно розуміє гру, це гравець із досвідом, у якого можна багато чому навчитися. Він може показати нам, як правильно діяти в тих чи інших ситуаціях. Тому радий грати з таким футболістом, як він.

- Із чим була пов’язана заміна Дячука на Боля в перерві?

- Макс і Антон постійно грають в основі в усіх матчах, виступають під великими навантаженнями. Тому для кращого відновлення тренерський штаб дав обом зіграти по тайму.

- Ігор Костюк, який сьогодні перебував на трибуні, вимагав від тебе підключень до атаки. У чому полягає це завдання?

- Тренер завжди наголошує, що коли у мене є можливість, потрібно рухатися вперед, підключатися до атак і робити простріл. Це обов’язок флангового захисника, який я стараюся виконувати.

- Як би ти оцінив сьогоднішній гольовий доробок команди – три забиті м’ячі?

- Фактично, нам вдалося все, чого ми хотіли – флангові передачі, завершення. На початку гри кульгала реалізація – ми повинні були використовувати три гострих моменти. Проте не здалися, не втратили концентрацію та грали до кінця. Тому й вдалося забити три м’ячі.

- У моменті з другим голом, в якому низом пробивав Мельніченко, Горбач доторкнувся до м’яча?

- Я знаходився позаду, тому, якщо чесно, не бачив цього моменту. Візуально здалося, що був автогол, однак арбітр був ближчий до епізоду, і він сказав, що наш 9-й номер зачепив м’яч. І в підсумку гол записали на Ігора.  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер