Василю Кардашу - 50! Вітаємо

Василю Кардашу - 50! Вітаємо

Сьогодні, 14 січня, свій ювілей відзначає відомий гравець київського «Динамо» Василь Кардаш.

Василь Ярославович народився у Львові, є вихованцем Стрийської ДЮСШ і СДЮШОР «Карпати», грав на позиції півзахисника або нападника. Закінчив Львівський інститут фізичної культури. У складі «Динамо» став 5-разовим чемпіоном України, 3-разовим володарем Кубка України, півфіналістом Ліги чемпіонів, а також чемпіоном Ізраїлю. Також провів 14 ігор за збірну України. Окрім столичної команди виступав, зокрема, за «Карпати» (Львів), «Маккабі» (Хайфа), «Чорноморець» (Одеса), «Арсенал» (Київ) і «Львів».

По завершенні ігрової кар'єри став футбольним тренером. Входив до тренерського штабу молодіжної збірної України, а зараз тренує футбольну команду «Діназ» з київської області.

Від імені київського «Динамо» ювіляра привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Шановний Василю Ярославовичу!

Прийміть від усіх динамівців та від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди знаменної дати - Вашого 50-річчя.

Уболівальники люблять та шанують вас як неординарного футболіста, ви були частиною незабутньої команди Валерія Лобановського, яка дійшла до півфіналу Ліги чемпіонів у сезоні 1998/1999 років. Із приємною ностальгією згадуємо ваші матчі, зокрема, з лондонським «Арсеналом» та грецьким «Панатінаїкосом», а також яскраві поєдинки за збірну України.

Ваші досягнення визначні, вони назавжди вписані в славну історію київського «Динамо». Ми цінуємо ваш особистий внесок у перемоги нашої команди наприкінці 90-х – початку 2000-х років.

Колеги, одноклубники та гравці, які працювали під вашим керівництвом, поважають Вас за професійність і справедливість, чуйність і уважність, інтелігентність і порядність, щирість і доброзичливість.

У цей святковий день бажаю Вам, Василю Ярославовичу, миру, стабільності, повернення до звичного життя, звісно, міцного здоров'я, безмежного щастя, добробуту, злагоди, сімейного затишку, оптимізму, а також нових перемог у житті та тренерській кар'єрі!

Із повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер