VBET Ліга. 1-й тур. «Динамо» – «Минай» – 2:0. Звіт про матч

VBET Ліга. 1-й тур. «Динамо» – «Минай» – 2:0. Звіт про матч

У рамках перенесеного матчу 1-го туру київське «Динамо» приймало на НСК «Олімпійський» закарпатський «Минай».

Цей поєдинок мав відбутися наприкінці липня, але через пізню заявку закарпатців для участі у Прем’єр-лізі (нагадаємо, донецький «Олімпік» знявся зі змагань, і «Минай» зайняв їхнє місце у вищому дивізіоні країни) команда не встигла належним чином підготуватися до старту сезону. У підсумку знайшли зручну для обох команд дату – зокрема для «Динамо» зберігається графік із двома іграми на тиждень (враховуючи офіційні та товариські), аби футболісти підійшли в хороших фізичних кондиціях до старту групового турніру Ліги чемпіонів.

«Динамо» з максимальним доробком стартувало в сезоні, обігравши «Верес» (4:0) та «Зорю» (2:1), і в поєдинку з «Минаєм» мало намір продовжити свою переможну ходу. При цьому й закарпатці виграли свій поки єдиний матч у чемпіонаті, з «Олександрією» (1:0), тому простої гри для чемпіона України не обіцяли.

Насправді ж особливих проблем для динамівців гості не створили. На старті поєдинку динамівці придивлялися до суперника – зокрема згадується удар Раміреса, який дебютував за «Динамо» в офіційному поєдинку, але венесуелець, вийшовши до воріт, пробив повз рамку. Натомість наступний епізод біля воріт закарпатців призвів до забитого м’яча. Після закидання до штрафного майданчика Рамірес зачепився за м’яч, зручно скинувши на Буяльського, а Віталій, миттєво оцінивши ситуацію, перекинув воротаря, який трохи вийшов уперед, «читаючи» ситуацію, – 1:0.

Особливо не напружуючись, динамівці продовжували тиснути на опонента і перед самою перервою подвоїли свою перевагу. Швидка атака киян завершилася зручною передачею Караваєва з лівого флангу та ударом Раміреса в порожній кут – 2:0. Примітно, що у венесуельського форварда гол плюс пас у дебютному матчі за «біло-синіх» – так тримати!

За такого розвитку подій на полі другий тайм перетворювався на формальність. Але пильності динамівцям втрачати не можна було в жодному разі. У підсумку за весь поєдинок захисна ланка «біло-синіх» дозволила супернику лише двічі пробити в напрямку своїх воріт – в обох випадках м’яч летів повз рамку.

А от біля протилежних воріт було набагато гарячіше. Зокрема, класно пробивав із меж штрафного майданчика Циганков, але голкіпер витягнув м’яча з кута, Караваєву не вистачило зовсім трохи, аби ударом із розвороту поцілити в сітку, ще в одному епізоді воротар парирував черговий удар Циганкова з гострого кута. А перед самим фінальним свистком Гармаш вискочив до воріт, викочував на Сідклея, але бразилець незручно підлаштувався під удар та втратив фактично стовідсоткову нагоду.

У підсумку впевнена перемога «Динамо» – 2:0, яка дозволила «біло-синім» очолити турнірну таблицю, випереджаючи за додатковими показниками чернігівську «Десну».

VBET Ліга. Перенесений матч 1-го туру

«Динамо» – «Минай» – 2:0 (2:0)

11.08.2021. Київ, НСК «Олімпійський», 6 656 глядачів.

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко, 8. Шепелєв (10. Шапаренко, 62), 18. Андрієвський (5. Сидорчук, 68), 29. Буяльський (17. Лєднєв, 80), 15. Циганков, 20. Караваєв (23. Сідклей, 63), 9. Рамірес (19. Гармаш, 61).

«Минай»: 1. Кучер, 17. Книш, 89. Синьогуб, 2. Векляк, 33. Гончар (25. Горін, 80), 3. Багайоко, 99. Кобак (9. Білоног, 57), 90. Байдал (10. Ахмедзаде, 57), 8. Хахльов (6. Петрусенко, 64), 7. Кулієв, 11. Селезньов (77. Вишневський, 57).

Голи: Буяльський (19), Рамірес (45+1).

Попереджені: Кобак (49), Багайоко (75), Книш (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер