VBET Ліга. 11-й тур. «Динамо» перемагає у Львові і продовжує лідирувати

VBET Ліга. 11-й тур. «Динамо» перемагає у Львові і продовжує лідирувати

Матч 11-го туру VBET Ліги київське «Динамо» провело в гостях у ФК «Львів». Зустріч на «Арені Львів» пройшла після паузи, пов’язаної з матчами національних збірних команд, але не вийшла занадто складною, як зазвичай буває після повернення динамівців до розташування клубу. Кияни хоча і пропустили першими, але змогли забити чотири м’ячі у ворота суперника. До матчу після травм встигли відновитися захисник Віталій Миколенко та півзахисник Віталій Буяльський, які зайняли своє місце у стартовому складі киян. А от нападники Артем Бєсєдін і Владислав Кулач, а також захисник Денис Попов продовжують перебувати у лазареті.

Якщо динамівці очолювали турнірну таблицю, то підопічні Олега Дулуба перебували унизу. З початку поєдинку вони вибудували щільну оборону, всією командою притиснувшись до власних воріт. За можливості господарі намагалися переходити на чужу половину поля та вибігати в контратаки, але основна увага все ж приділялася захисту. Протягом певного часу така тактика спрацьовувала – незважаючи на безперервні атаки, динамівці протягом певного часу забити не могли.

Здорово до штрафного майданчика навішував Циганков – з ударом де Пени головою воротар львів’ян Костик впорався, а Супряга на добиванні з кількох метрів не зміг влучити у площину воріт. Повз цілі пробив Буяльський, у дальній верхній кут цілив де Пена зліва, але вийшло трохи вище, перспективні навіси з флангу робив Миколенко. Загалом, львів’яни діяли достатньо щільно та не давали динамівцям вільного простору.

А ось свою ледь не єдину нагоду біля воріт киян господарі реалізували сповна: після навісу до штрафного майданчика на Брікнера м’яч влучив у підняту руку Миколенка і, переглянувши VAR, Катерина Монзуль призначила пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Чір’як. Але засмучувалися динамівці недовго – вже через дві хвилини Миколенко виправився за свою невдалу дію та зробив чудову результативну передачу до штрафного майданчика на Буяльського, який одним дотиком прийняв м’яч, а другим переправив його у сітку, зрівнявши рахунок – 1:1.

Одразу ж гості могли і вийти уперед, але після передачі Шепелєва Буяльський трохи забарився із ударом, а де Пена, який прибіг на допомогу, метрів з 11-ти пробив значно вище. Що не вдалося йому, вже у компенсований час зміг зробити Циганков: скориставшись прекрасним пасом Шепелєва, Віктор з правої «поклав» м’яч у ближню «дев’ятку», забивши, як прийнято казати, гол «у роздягальню».

Другий тайм теж залишився за «Динамо», гравці якого не відходили від воріт свого опонента. Тож не дивно, що в одному з моментів кияни закріпили свою перевагу. Наші футболісти скористалися помилкою Брікнера, Гармаш, що чатував на м’яч поблизу воріт, отримав передачу від Циганкова та з кількох метрів переправив його у сітку. У господарів відзначимо удари Ременяка у руки Бущану та Шини метрів з 16-ти вище воріт, але це були усього лише епізоди.

Щоправда, і біля протилежних воріт особливої загрози не виникало: навіси Тимчика до штрафного майданчика, удари Караваєва, Андрієвського та Гармаша цілі не досягли. Кияни багато комбінували, грали широко, переводячи м’яч з флангу на фланг, але без поспіху. Незадовго до фінального свистка ще один влучний «постріл» вдався Гармашу. Денис пробив з-за меж штрафного майданчика, і після рикошету від Зозулі м’яч закотився точно у дальній кут воріт Костика. Воротар львів’ян у стрибку намагався зреагувати та удар, але дотягнутися до м’яча не зміг. У підсумку – перемога «Динамо» з упевненим рахунком 4:1.

VBET Ліга 2021/22, 11-й тур

 «Львів» - «Динамо» - 1:4 (1:2)

16.10.2021. Львів, «Арена Львів»

«Львів»: Костик, Нич (Шина, 46; Крушинський, 76), Лека, Якімець, Політило (Альваро, 46), Ернест, Грисьо (Ременяк, 61), Зозуля, Довгий, Чір’як (Сорокін, 80), Брікнер.

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Кендзьора, Сирота (Шабанов, 74), Миколенко (Караваєв, 46) - Андрієвський, Шепелєв, Буяльський, Циганков (Вербич, 74), де Пена (Вітіньйо, 46) – Супряга (Гармаш, 41).

Голи: Чір’як (36, з пен.) – Буяльський (38), Циганков (45+1), Гармаш (58, 83)

Попереджені: Брікнер (82) – Миколенко (35), де Пена (42), Вітіньйо (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер