VBET Ліга. 16 -й тур. «Минай» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

VBET Ліга. 16 -й тур. «Минай» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

Матч 16-го туру VBET Ліги київське «Динамо» провело в Ужгороді в гостях у «Миная». Зустріч на стадіоні «Авангард» пройшла після матчу Ліги чемпіонів, у якому динамівці вдома поступилися мюнхенській «Баварії» (1:2), але ця невдача не вплинула на бойовий дух киян, і вони змогли досягти перемоги з рахунком 2:0.

Якщо динамівці очолювали турнірну таблицю, то підопічні Ігоря Леонова перебували унизу – на 14-му місці. На початку поєдинку гра проходила у центрі поля, команди змагалися за ініціативу, яку поступово прибрали до своїх рук та ніг гості. Оборона «Минаю» потроху почала давати збої: спочатку Циганков скористався пасом Миколенка з флангу та з лівої ноги цілив у ближній кут, але м’яч пролетів зовсім поруч зі стійкою, а ще через хвилину Горін сфолив проти Буяльського у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Циганков. За можливості господарі намагалися переходити на чужу половину поля та вибігати в контратаки, але основна увага все ж приділялася захисту.

Після цього динамівці продовжили атакувати та незабаром ледь не забили знову: Миколенко прострілив до штрафного майданчика, Гармаш встиг підставити ногу, після чого м’яч влучив у поперечину! В одному з моментів Гармаш впав у чужому штрафному майданчику, але арбітр порушення правил у цьому епізоді не зафіксував. Нагоди відзначитися мав Гармаш, але після прострілу активного Миколенка його трохи випередив воротар. Наступного разу Денис удару таки завдав, але із положення «поза грою».

У «Миная» ж мало що виходило в атаці – нечасті спроби суперника перейти на чужу половину поля гостротою біля воріт Бущана не завершувалися, адже динамівці вчасно нейтралізовували потенційну загрозу.

Тим часом і біля протилежних воріт справа до реальних загроз протягом певного часу не доходила. Удари Сидорчука, Гармаша та Буяльського були або занадто слабкими, або м’яч пролітав повз ворота. Нарешті, після подачі кутового удару у площину воріт головою завдавав Кендзьора, але воротар ужгородців Кучер впорався. До свистка на перерву відзначимо ще удар Гармаша із центра штрафного майданчика – поруч зі стійкою – та штрафний у виконанні Шапаренка метрів з 20-ти– м’яч рикошетом від стінки вилетів на кутовий.

Початок другого тайму теж був за «Динамо», яке більше володіло м’ячем та ініціативою, але згодом футболісти «Минаю» змінили ситуацію на полі на свою користь. Господарі створили напругу біля воріт киян після подачі кутового та удару Матіча, який заблокував Забарний. Згодом небезпечного удару у дальній кут воріт завдавав Ахмедзаде, але після рикошету від Шабанова м’яч вилетів на кутовий.

У наступній атаці динамівців врятувала стійка, яка прийняла на себе м’яч після удару головою Селезньова у дальній кут!

Напруга на полі зростала, емоції переливалися через край, адже рахунок був достатньо хитким. В одному з моментів у штрафному майданчику на газоні опинився Ахмезаде після зіткнення із Кендзьорою, але після перегляду VAR арбітр пенальті не призначив. Нарешті, динамівці перемістили гру на чужу половину поля. Циганков пробив вище воріт з-за меж штрафного майданчика, хорошого удару завдавав Караваєв, але воротар впорався, забравши м’яч.

У час, що залишився до фінального свистка обидві команди мали непогані нагоди, щоб відзначитися, зокрема, де Пена та Месхі, але це вдалося зробити Шапаренку, який відзначився з передачі Сидорчука – 2:0 на користь «Динамо».

VBET Ліга 2021/22, 16-й тур

 «Минай» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

27.11.2021. Ужгород, стадіон «Авангард»

«Минай»: Кучер, Синьогуб, Семенко (Матіч, 46), Горін, Гончар, Петрусенко, Хахльов (Месхі, 46), Кулієв, Білоног (Селезньов, 46), Ахмедзаде (Коваленко, 82), Книш (к) (Кобак, 85).

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Кендзьора (Караваєв, 76), Забарний, Шабанов, Сидорчук (к), Вербич (де Пена, 62), Шапаренко, Циганков (Антюх, 90+4), Буяльський, Гармаш (Шкурін, 76).

Голи: Циганков (12, з пен.), Шапаренко (90+6)

Попереджені: Горін (12) – Вербич (59), де Пена (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер