VBET Ліга. 4-й тур. «Інгулець» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. 4-й тур. «Інгулець» – «Динамо» – 	1:1. Звіт про матч

У рамках 4-го туру чемпіонату України київське «Динамо» зустрілося із «Інгулецем» із Петрового, що в Кіровоградській області. Попри виїзний для нашої команди статус матчу, на прохання «Інгульця» зустріч відбулася в Києві, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Зазначимо, що перед очною зустріччю суперник киян посідав останній, 16-й рядок у турнірній таблиці, зазнавши поразок у всіх трьох попередніх турах. Динамівці ж, навпаки, три свої поєдинки виграли та перебували на горі турнірної таблиці.

Не дивно, що наша команда з перших хвилин почала доводити різницю у класі із суперником на футбольному полі. Як і очікувалось, динамівці активніше розпочали поєдинок та одразу заробили кілька кутових ударів, щоправда, до ударів по воротах справа не дійшла. Намагався перекинути воротаря Буяльський – Шуст м’яч забрав, непогану спробу записав до свого активу Шапаренко – Шуст на місці. Біля протилежних воріт на ударній позиції опинився Полегенько, але м’яч зрізався у нього з ноги і пролетів набагато вище воріт. Киянам було непросто знаходити шпарини у масованій та організованій обороні петровців. Простріли до штрафного майданчика у виконанні Караваєва та де Пени перехоплювалися чи блокувалися, тож не дивно, що динамівці вдалися до дальніх ударів. Здорово з-за меж штрафного майданчика пробивав Циганков – вийшло поруч зі стійкою, а де Пена зі штрафного послав м’яч надто неточно.

Гра проходила досить емоційно та напружено. Динамівці нервували, адже їм не вдавалося забити, а номінальні господарі вимушені були діяти досить жорстко, зриваючи атаки киян ціною фолів та навіть попереджень. У свою чергу гравці «Інгульця» часом проводили досить перспективні контратаки та загрожували воротам Бущана зі стандартних положень. Щоправда, до по-справжньому реальних шансів справа не доходила.

Останні хвилини тайму залишилися за динамівцями: де Пена здорово прострілював до штрафного майданчика на Гармаша, що набігав, але Шуст на мить випередив нашого футболіста. А вже у компенсований час голкіпер «Інгульця» зреагував на потужний удар Миколенка та добивання Буяльського. Після подачі від кутової позначки він же впорався з «пострілом» де Пени, а добивання Сироти заблокували захисники. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

З початку другого тайму динамівці нав’язали супернику досить високий темп, і номінальні гості його прийняли, продовжуючи вибігати в контратаки, щойно для цього з’являлася можливість. Зокрема, проривався до воріт Полегенько, але його удар був заблокований, пробивав зліва у ближній кут Козак, але влучив у сітку із зовнішнього боку. Біля протилежних воріт Сидорчук після скидки Буяльського пробив до рук Шусту.

Нарешті, кияни були винагородженні за свої старання, щоправда, забили вони не самі, а змусили помилитися суперника: Караваєв робив простріл до штрафного майданчика, а Шишка, намагаючись вибити м’яч, зрізав його у власні ворота. Але засмучувалися гравці «Інгульця» недовго: уже через п’ять хвилин Полегенько віддав передачу на фланг Асмелашу, той – далі на Коваленка, і Ілля, від якого всі чекали передачі, наважився на удар та влучив у ближній кут воріт, зрівнявши рахунок.

На куражі господарі провели ще кілька перспективних атак, але за кілька хвилин динамівці перемістили гру до воріт суперника. Шуст встиг виставити руку та врятував свою команду від вірного гола після удару через себе Родрігеса. Відбилися суперники і після подач від кутової позначки, і це не дивно, адже команда Сергія Лавриненка оборонялася 10-ма футболістами та поблизу власного штрафного майданчика. Ба більше, «Інгулець» ледь не вийшов уперед, коли в результаті контратаки Полегенько виходив сам на сам із Бущаном, але Георгій зміг продемонструвати чудову реакцію, відбивши м’яч.

У компенсований час Ковальов потягнув Родрігеса за волосся у власному штрафному майданчику, у відповідь Жерсон штовхнув його ногою, але після перегляду VAR арбітр обійшлася без санкцій для обох футболістів. Тож у підсумку нічия 1:1 – «Динамо» втрачає перші очки в нинішньому сезоні.

VBET Ліга. 4-й тур

«Інгулець» – «Динамо» – 1:1 (0:0)

«Інгулець»: 1. Шуст, 4. Салем, 5. Запорожець, 7. Шарай (24. Головкін, 84), 8. Полегенько, 10. Козак (34. Асмелаш, 69), 11. Бартулович (13. Коваленко, 69), 17. Сітало (99. Гопей, 69), 23. Шишка (60. Поспєлов, 90+3), 39. Опанасенко, 55. Ковальов.

«Динамо»: 1. Бущан, 16. Миколенко (23. Сідклей, 90+2), 25. Забарний, 34. Сирота, 20. Караваєв (94. Кендзьора, 80), 5. Сидорчук, 29. Буяльський, 10. Шапаренко (8. Шепелєв, 80), 15. Циганков, 14. Де Пена (11. Родрігес, 63), 19. Гармаш (7. Вербич, 63).

Голи: Коваленко (76) – Шишка (71, автогол)

Попередження: Шарай (33), Бартулович (33), Головкін (86) – Сидорчук (56), Шапаренко (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер