VBET Ліга. «Динамо» – «Ворскла – 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Ворскла – 1:2. Звіт про матч

У рамках 14-го туру VBET Ліги київське «Динамо» приймало на НСК «Олімпійський» полтавську «Ворсклу».

«Біло-сині» підходили до звітного поєдинку, маючи в чемпіонаті безпрограшну серію з 30-ти матчів. Щодо особистих протистоянь із полтавським клубом у вітчизняній першості, то в останніх дев’яти очних поєдинках перемога незмінно була на боці нашої команди.

Підопічні Мірчі Луческу з перших хвилин пішли вперед, і моменти почали виникати біля воріт гостей. Після помилки голкіпера по воротах із забійної позиції пробивав Буяльський, але удар Віталія було заблоковано, а от після пострілу Раміреса воротар ворсклян уже зіграв надійно, накривши м’яча.

На 22-й хвилині полтавчан уже врятував каркас воріт – де Пена пробив із лінії штрафного майданчика після розіграшу кутового, але м’яч, зачепивши захисника гостей, влучив у стійку. А трохи пізніше Забарному не вистачило влучності, аби вдало замкнути головою навіс Циганкова з кутового.

Динамівці тиснули на ворота «Ворскли», і здавалося, що забитий гол є лише справою часу. І справді, незабаром м’яч влетів у ворота, але за спино Бущана. Це після подачі зі штрафного з правого флангу Забарний не встежив за Ранджелом, і бразилець із меж воротарського майданчика підрізів головою м'яча точно в кут воріт – 0:1.

Буквально відразу супершанс зрівняти рахунок мав Рамірес, коли до нього дійшов м’яч після прострілу Тимчика, але венесуелець забарився із ударом та дозволив захисникам заблокувати його.

У перерві тренерський штаб «біло-синіх» зробив заміну, випустивши замість Раміреса на вістрі атаки Гармаша. Але спочатку близькими до другого забитого м’яча були ворскляни – Кендзьора заблокував удар Ранджела з центру штрафного майданчика, а згодом поляк в останній момент вибив м’яча, не давши тому ж Ранджелу ростріляти порожні ворота після прострілу Кане.

Потроху киянам вдалося відсунути гру від своїх воріт, і вже «гаряче» було біля володінь гостей. Циганков у своєму фірмовому стилі пробивав із лінії штрафного майданчика після зміщення з правого флангу до центру, але м’яч пролетів поруч зі стійкою, згодом Гармаш відгукнувся на закидання до штрафного майданчика, але цього разу голкіпер зіграв надійно, парирувавши удар із близької відстані.

А потім знову стався епізод не на користь «біло-синіх». Степанюк прокинув м’яч у штрафному майданчику та впав після зіткнення із Сидорчуком. Арбітр спочатку не відреагував на епізод, але після підказки відеоарбітра передивився повтор та призначив пенальті. Тілль пробив із 11-метрової позначки точно в кут – Бущан, хоч і вгадав напрямок удару, але дотягнутися до м’яча не зміг – 0:2.

На 80-й хвилині динамівці отримали чисельну перевагу – нападник «Ворскли» Кравчук, який вийшов на заміну в середині другого тайму, впродовж кількох хвилин отримав два попередження та залишив поле. «Біло-сині» всіма силами намагалися втілити свою перевагу в забитий м’яч, але дальні удари Шапаренка та Циганкова мети не досягли. Гості цілком могли забивати втретє, коли Степанюк підробив та пробив метрів із 30-ти, але Бущана врятувала стійка власних воріт.

Вже в компенсований час «біло-синім» вдалося відіграти один гол. Після подачі кутового Забарний пробив головою, голкіпер парирував перед собою, а Вітіньйо зіграв першим на добиванні та відправив м’яча у ворота – 1:2. Після цього у динамівців були ще шанси після подач зі штрафних, на які ходив навіть Бущан, але вирвати нічию підопічним Мірчі Луческу не вдалося.

У підсумку, 1:2 – «Динамо» зазнає домашньої поразки, яка перериває безпрограшну серію з 30-ти матчів, та дає шанс найближчому переслідувачу, донецькому «Шахтарю», наздогнати себе в турнірній таблиці. Після цього поєдинку футболісти роз’їдуться по своїх збірних, а наступний матч у рамках чемпіонату України динамівці зіграють 19 листопада, коли на виїзді зустрінуться з одеським «Чорноморцем».

VBET Ліга. 14-й тур

«Динамо» – «Ворскла» – 1:2

06.11.2021. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик, 94. Кендзьора, 25. Забарний, 20. Караваєв, 5. Сидорчук (к), 10. Шапаренко, 15. Циганков, 29. Буяльський, 14. де Пена (22. Вітіньйо, 55), 9. Рамірес (19. Гармаш, 46).

«Ворскла»: 31. Різник, 4. Пердута (к), 5. Якубу (77. Кушніренко, 86), 8. Тілль, 11. Степанюк, 13. Яворський, 16. Тамм, 28. Пуцлін, 38. Челядін (14. Кравчук, 68), 50. Кане, 73. Ранджел (47. Амількар, 90).

Голи: Вітіньйо (90+5) – Ранджел (34), Тілль (74, пен.).

Попереджені: Забарний (32), Сидорчук (45), Шапаренко (76), Вітіньйо (81) – Тамм (19), Пуцлін (31), Ранджел (39), Кравчук (78), Амількар (90+6), Кушніренко (90+7).

Вилучений: Кравчук (80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер