Вербич зіграв за збірну Словенії проти Словаччини у кваліфікації до ЧС-2022

Вербич зіграв за збірну Словенії проти Словаччини у кваліфікації до ЧС-2022

У четвер, 11-го листопада, у 9-му турі відбору на чемпіонат світу 2022 року національна збірна Словенії вирушила у гості до словаків. Гра відбулася у місті Трнава.

За два тури до завершення кваліфікаційного раунду чемпіонату світу збірна Словенії посідала четверту позицію у групі Н, набравши 10 очок у 8-ми матчах. Стільки ж балів мала Словаччина, яка випереджала команду Вербича за додатковими показниками. Недосяжними лідерами групи є збірні Росії (19 очок) та Хорватії (17).

Гра вийшла напруженою та бойовою. Гостям вдалося повести в рахунку вже на початку першого тайму. З передачі Шпорара на 18-й хвилині відзначився Зайц. Другий тайм видався ще більш багатим на події. Спочатку арбітр після перегляду VAR призначив пенальті за гру рукою у своєму штрафному майданчику Блажича – вирок реалізував Дуда, зрівнявши рахунок у матчі. Крім того, словенці на решту ігрового часу залишилися у меншості, адже у цьому епізоді Блажич отримав другу жовту картку та був вилучений з поля.

Але вже у середині другого тайму гості знову змогли вийти уперед: з передачі Ілічіча відзначився Мевля. Але за 15 хвилин до фінального свистка господарі все ж змогли досягти нічиєї зусиллями Стрелеца.

Відзначимо, що динамівець Беньямін Вербич вийшов на поле у стартовому складі, відзначився кількома заробленими штрафними ударами та був замінений на 59-й хвилині поєдинку.

Таким чином, після 9-го туру розстановка сил у турнірній таблиці майже не змінилася. Перші – росіяни із 22-ма очками, друга – Хорватія із 20-ма пунктами, а у Словаччини та Словенії – по 11 залікових балів та третя і четверта сходинки відповідно.

Свій заключний матч у відбірній групі команда Вербича проведе 14-го листопада, коли вдома у місті Стожице прийматиме Кіпр (початок матчу о 16:00 за київським часом).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер