Виконавчий директор «Маккаб»і: «Поборемся в Лізі чемпіонів і за очки, і за преміальні»

Виконавчий директор «Маккаб»і: «Поборемся в Лізі чемпіонів і за очки, і за преміальні»

- Як на мене, то результати жеребкування для нашого клубу є доволі цікавими. «Челсі» здається фаворитом групи, але це футбол, і тут може статися все, що завгодно. Доволі вагомим є те, що командам здебільшого доведеться долати великі відстані, літаючи одна до одної. Як ми, так і «Динамо» можемо цим скористатися. Можливо, нашим командам вдасться пройти далі, можливо ні – побачимо. В будь-якому випадку, «Маккабі» дуже раді перебувати в такому турнірі, зіграти з такими суперниками.

- Для деяких команд із четвертого кошика, які пройшли до групового турніру через кваліфікацію, вже сам факт потрапляння до 32-х найкращих клубів Європи – це фактично виконане завдання на сезон. «Маккабі» не серед їхнього числа?

- Зовсім ні. У минулому сезоні ми втретє поспіль здобули звання чемпіона Ізраїлю, зараз пройшли бар’єр у вигляді такої сильної та досвідченої команди, як «Базель», і на цьому зупинятися не збираємося. Звичайно, на перемогу в Лізі чемпіонів наш клуб навряд чи замахнеться, але поборотися за очки, за вихід із групи, за преміальні – ми точно не проти.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер